Zdravim, mate nekdo zkusenosti s http://www.nolan-... ? Objednal jsem si u nich hlavni stojan a prisla mi odpoved ze zdrazili zbozi, ale pokud zaplatim vse predem tak mi to daji za puvodni cenu. Ted je otazka zda kdyz zaplatim tak mi neco poslou :-)?
Nemam duveru moc platit v CR predem
3/6 Marines SEMPER FI
Já mám zkušenost dobrou ale na motorkářích pár lidí nespokojených bylo, je tam diskuze.Každopádně ten postup co píšeš je minimálně nestandartní.Kupoval jsem tam helmu na dobírku, předem bych peníze neposlal i když co ti přijde v balíku na dobírku je taky loterie.
To vypadá jako ten nejnemožnější šedivý dovoz - žádné pořádné kontaktní info, hrozné stránky... Když jsem kupoval Nolanku, tak jsem se taky vyhnul šedému dovozci Nolan-helmets.cz a kupoval radši u oficiálního dovozce Motocup Brno. A při reklamaci BT interkomu se mi to věřím vyplatilo. Doporučuju radši zaplatit vyšší cenu a na dobírku. Ostatně ty víš, o kolik ti zvýšili cenu, tak se podívej, kolik stojí dobírečné a posuď sám, jestli hrajou fér a můžou si při platbě předem na účet dovolit zlevnit o dobírečné.
Miták
jj napsal mi i o kolik mi zvedne cenu pri placeni dobirkou. Poslal jsem ho slusne do ... a okamzite jsem to objednal od Motoservis travnicek > cena je mezi jeho s platbou predem a dobirkou, ale s Travnickem mam jen dobre zkusenosti.
3/6 Marines SEMPER FI
Tomi napsal:
Kamarád platil předem a čekal na přílbu skoro 3měsíce. Příště už
Asi tak...nemam ani prilbu, ani penize a ani zadna rozumna komunikace s nema... uz nikdy... vidim ze jsem naletela...ale pri osobnim jednani pri zkouseni prilby to vypadalo vse seriozne...