Vozíte s sebou na cestách nějaké lepidlo či plastelínu na opravu (slepení) kovových dílů na moto při cestách...?? Doporučte něco...rád bych s sebou pro jistotu něco vozil...člověk nikdy neví... Rád se nechám poučit....
Jo to je dobrý vozil jsem to taky, ale teď mám takový dvě šulky co se z toho kousek uřízne nožem, rozpatleš to prstama dohromady a světe div se, slepý to skoro všechno. Zatím spokojenost. Vyrábý to Patex a mnoho dalších. PRAŽÁK byl rychlejší. Zdravím Emile
Upravil joe dne 23.02.2012 12:56
zetor napsal:
Vozíte s sebou na cestách nějaké lepidlo či plastelínu na opravu (slepení) kovových dílů na moto při cestách...?? Doporučte něco...rád bych s sebou pro jistotu něco vozil...člověk nikdy neví... Rád se nechám poučit....
Prdím na to. Rám zavaří každej "lepič" na dojetí. Prorvanou vanu zalepim žvejkačkou a na zbytek dlabu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mam neco od pattexu, ted presne nevim jak se to jmenuje, je to taky dvouslozkova modelína. Na cestach jsem to zatim nemel sanci pouzit, ale doma jsem to vyzkousel, zalepil jsem tim kliku u vrat na zkousku a drzi tak jak cert, az jsem byl prekvapenej-perfektni.
......a když si toho koupíš kýbl, uhněteš si novou motorku.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Zetore,to co jsi dal v prvnim odkaze je na ho.vno a to druhý je o 700 dražší než jinde.Podivej se na ADR výbavu,tam je tyčinka co používaj hasiči.Zalepí to prasklou nádrž,ze který teče nafta.Já používám dvousložku Wurth a toho je půl kila za 1000kč.Jsou to dvě tuby s takovou šedou hmotou.Tady je odkazhttps://katalog.w...a0893-449/
Upravil Kasak dne 23.02.2012 15:02
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jinak ještě používám americkou izolačku.Naposledy jsem koupil v Lidlu od 3M za kilo,tak jsem vzal rovnou dvě.Jednou jsem s ní omotal prasklou pancéřku od kompresoru na kamionu a ujel na to 200 kiláků domu.
Co ti na ty záda dala za prášky?Nějak ti zatemnujou mysl.
nic hroznýho... ale značil jsem si tohle vlákno...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vždyť to řikám.O sedm kil levnější.Akorát u těch tyčinek se musí dávat bacha,aby neoschly.Jakmile se ta vrchní vrstva začne drolit,tak to nefunguje.