Ahoj, poradte mi nekdo kvalitni rukavice. Mel jsem uz troje a nevydrzely vic jak sezonu a neco, nez se prosoupali na dlanich a prstech. Pozadavky mam, kuze, karbonove popr. plastove chranice na kloubech a dlouhe tzn pres bundu. No a cenu sem chtel do 2 tis, ale asi to budu muset prehodnotit. Urcite ste uz taky neco zkusili, tak muzete porovnat a doporucit. diky moc vsem
...nebo teď jsem měl v ruce (někde doma bude, asi v knihovně na wc ) katalog Spyke, dva modely mne tam hodně zaujaly (vozí sem BikersCrown)
Já sám mám dvoje Fox, jedny Shift, jedny Louis, jedny Rukka, jedny Reuch a jedny pletené od tety Máří, ale ty na motorku nevozím
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
to Zetor: klokan není všechno...měl jsem dvoje z klokana, co ač byly po vytažení super pohodlné, tak vydržely rok
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vetrnik: Diky moc prolezl jsem vsechno, ale na S4R sem opomel snad na tom budou lip s kvalitou nez driv PGS.
Jarys: polednik je ve vyberu už dyl, bohuzel neznam nikoho kdo by je pouzival a mohl poreferovat.
Zetor: No delsi sou, ale pres rukav bundy je asi nedostanes.
Tak já ty Poledníky jezdím a jsou supr. Cit v nich mám, jak kdybych ten heft držel holou rukou a sedí mě úplně náramně. Je pravda, že mám ruky, jak lopaty na sníh a tak jsem měl trošku obavy, ale nakonec dobrý
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Diky moc vsem za reakce, kouknu se do 4SR a zkusim nejakej model o nich a pak zkusim polednika. Mozna jeste pockam do vystavy a vyzkousi i neco od pardala tam a uvidime.
Mám STR od http://www.halvar..., jedny letní enduro s chráničema a druhý s teplejší vložkou, nepromokavé typ Comet.
Špičková kvalita a pořád ještě přijatelná cena 2190 Kč.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
ahoj akurat dneska som kupil rukavice doteraz som mal Nazran kupene v polsku za 40€ a mal som ich 5rokov a boli v pohode a dneska som kupil SPIDI STR H2O 50€ a druhe s tym karbonom alebo tak za 68€ tak mam dva pary kedy nieco a tie bez H2O co znamena H2out nepremoky a to mali napisat ze su aj neprefuky su dobre tak na Elefantentreffen su textil a tie druhe su kozene,perfektne spracovania,bezpecnost a vyzeraju dobre..a to plati aj pri tych H2O