Jak se dá podle týhle navigace jezdit po silnici? Funguje tam zadávání adres jako to uměj klasický automobilový navigace? Umí to hlasovou navigaci přez sluchátka s kabelem?
Díky za odpovědi
Upravil Saturnin dne 24.02.2012 10:54
Zadání adres nejni tak snadný jako u autonavigace, musíš se poprat s ovládáním pomocí malých tlačítek a šiftováním po nabídce abecedy. Ale dá se to, jde jen o zvyk...
Zvuk teď nevím, myslím že ne, bo jsem to nepotřeboval ani nezkoušel...
schrek napsal:
jjj presne tak jde jen o zvyk ale ja podle ni jezdim
Pokud jde o jízdu po zákaznících, tam asi je potřeba často zadávat adresu ručně. Když se ale jede třeba na dovolenou nebo prostě vím, kam pojedu a mohu si vytvořit body doma v PC a nahrát je do navigace, tak bych to jako problém neviděl.
Zvyk jsem si na to zadavani uz u 60CSx,takze mi to desny neprijde, zvuk nema,jen pipne pred krizovatkou a tak. Tenhle typ navigaci mi vyhovuje tak nejak nejvic(jako universal) do auta mam ale jinou.
když si v PC najdu v mapách souřadnice,v google,tak to nejde vložit,zadat jak u normální gps?
Upravil bystricke dne 24.02.2012 22:38
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Jde, ale zalezi na formatu souradnic, nekdy si je musis prepocitat.
Nebo jestli myslis dat primo navigovat na souradnice,tak to myslim nejde. Jde to pouze tak, ze vytvoris novy bod,kde v parametrech bodu napises ty souradnice co chces. Je to asi o 2 zmakcnuti cudliku vic nez kdyby bylo primo navigovat na souradnice a tam jsi je vyplnoval.
Upravil brtnik dne 24.02.2012 22:43
Saturnin napsal:
Jak se dá podle týhle navigace jezdit po silnici? Funguje tam zadávání adres jako to uměj klasický automobilový navigace? Umí to hlasovou navigaci přez sluchátka s kabelem?
Díky za odpovědi
Zadavani address je rychlejsi nez u dotykovych navigaci. Tlacitka jsou tlacitka. Pokud si zvladal psat na na starsich klavesnicovych telefonech, tohle je to same.... Hlasovou navigaci nema. Pouze informativini tony (treba pred odbockou pipne a tak). Na motorce to vubec nevadi. Teda me osobne to nevadi ani v aute, protoze stejne nemam rad, kdyz na me ta pani mluvi :-)