Slovensko, Ukrajina, Kazachstan, Mongolsko, Čína - Šanghaj, Tádžikistán, Uzbekistán, Turkmenistán, Irán, Sýrie, Jordánsko, Egypt, Libye, Tunis, Alžír, Maroko, Španělsko, Portugalsko a domů skoro 130 stupňů
Nebo obráceně čím dál mi to dává větší smysl.
Upravil Jarda Dingo dne 01.05.2008 16:04
škoda velké množství otevření, ale žádná reakce.
Tak jinak.
Jak se jezdí kolem Kaspického moře. Podle vše zpráv, které se mi povedlo sehnat je nejhorší Tádžikistán. Dost běžné prý je: fiktivní zatčení a předvedení k místní správě - pokuta bez dokladů od 20 do 200 dolarů. No docela slušné mýtné
Jardo a co ti máme napsat?? Nějak jsem nepochopil tvůj příspěvek a asi nejsem sám Nejsem si jist jak se dostaneš do číny, páč pochybuju že máš čínskej řidičák a mám dojem že chtějí i čínskej techničák na moto.
Jako nápad na cestu to nezní špatně, ale taková " adventure expedice" stojí hafo lovů a času, který si může málo kdo z nás dovolit ztratit.
Jestli pojedeš tak držím palce a podívej se na www.advrider.com najdeš tam určitě nějaké informace ohledně tvojí plánované cesty................ F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Cina bude velkej problem,ono i pres Alzir to neni moc idealni.Nadruhou stranu i kdyby se vynechala Cina(snad to nejak jeste upravi,taky bych se tam rad nekdy vydal na motorce ) a pak jelo domu uz z Tuniska,bude to i tak dlouha cesta a urcite dost zajimava
jde to dobře, poprvé jsem si to zkusil, když jsem si ji koupil (prosinec), nevydržel a jel se hned, po té co Pady odjel, projet.
Silnice byla ok, tak jsem si chtěl zajet na kafe takou lesní cestou. Chyby, nebyla protažená, koleje ve sněhu pod nima led. Jsem na zemi hned .
Ta motorka má super těžiště, jde zvedat snadno fakt. Jsem prcek, mám i nízké sedlo a zvládnu to.
Co bylo horší vytáhnout ji z lesa http://www.bmwgs....oto_id=376 Tam jsem skončil po dalším smyku. Ta motorka tam stojí bez stojanu, ve vřesovišti. Stromy jsem minul (asi bych to zvlád položit), tak jsem se nechal vest osudem. Slez jsem až jsem byl do půli lejtek v takovým sarjatu, že ani moc nešlo zvedat nohy.
Slez jsem, nechal ji tam (mrchu) vyfotil, odstrojil kufry a začal s vyprošťováním
První nápad = projedu dopředu - výsledek jsem tam až po motor kolo v luftě.
Druhý nápad = vytlačím jí kudy jsem zajel - výsledek ani nápad, v jednom to moc nejde.
Třetí nápad = položím ji na bok a odvláčím na cestu - výsledek, to se mi fakt nechtělo (mám ji rád)
Čtvrtý nápad = zezadu se pokusím nadzvednout a dát mimo díru, kterou jsem si chytře vyhrabal a pak uvidím
Čtyři bylo dobře
Alda napsal:
Fotky mas super. Hele to jsi tu motorku ze zeme dokazal zvednout?
...souhlas,fotky od Jardy jsou trochu jiná liga,řekl bych špice.To Norsko má bezkonkurenční.Viděl jsem od něho i jiné a má to našláplý,radost pohledět.