Vybiram pneu na predni 21´kolo(90/90) na 1100gs.Nechci do toho vrazet moc penez.
Zatim u me vede metzeler unicros,ale zvazuju i vyse uvedene mitas.Za prve nevim jaky je mezi 06 a 08 rozdil a za druhe netusim,jestli jsou schopne na off-road akce zvladat jizdy pres pul republiky po asfaltu?Mate nekdo zkusenosti?
A jeste jake existujou off-road gumy 150/70 r17 krome metzeler karoo a mitas 09?Nemyslim ceckove.Opet musi bejt schopne i rozumneho jezdeni po asfaltu.Dik za zkusenosti.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
TomR1 napsal:
No určitě v tej 150-ce ještě Continental TKC80 a MITAS E-10.
Myslím že jsou i nějaky Heidenau ale tam si nejsem jistej.
Tom
Tak ty samozrejme znam.Ale jejich oznaceni je spise poloterenni a ne moc do blata.
Proste jak pise zetor.Ale v te r 17 je to problem.Na r 18 je vyber podstatne lepsi.
TomR1 napsal:
No určitě v tej 150-ce ještě Continental TKC80 a MITAS E-10.
Myslím že jsou i nějaky Heidenau ale tam si nejsem jistej.
Tom
Tak o těch určitě ví. Vevis bude chtít něco "ostřejšího" ,ale né aby po 400km přesunu po asfaltu to bylo ohoblovaný....
Popravdě? bylo mi to divný že by to nevěděl když sleduju jeho technický příspěvky ,chvíli jsem váhal ale jelikož se kopu v prác do pr---e tak jsem to napsal
Nechci do toho kecat. ale Vevis chce jezdit i po silnici (předpokládám) a C není homologované. Asi nemá peněz na rozhazování za případné pokuty. Pokud Mitas tak EF jinak další inostrainskoe.
Upravil joe dne 25.02.2012 10:15
Karoo vim,ze ne T.Ale jak jsem psal,tak na ty off-road akce jezdimvetsinou 200km a 200km zpatky po silnici.Nejde jen o pokuty,ale tu silnici chci dat jakz takz v pohode.Jinak je ta c-02 urcite super.Je mi jasny,ze budu muset jit trochu do kompromisu.Asi skoncim u mitas 09 nebo jestli vyjdou prachy,tak u toho karoo.Skoda se ten metzeler unicros se v r17 nedela!