Kdyz jsem stravil v roce 95 dva mesice v Californii, prohlasil jsem, ze do statu uz mne nikdo nedostane ani heverem, mozna leda kdyby mi za to platili...
Myslim, ze nastava cas tohle precevzeti prehodnotit
YouTube Video
YouTube Video
YouTube Video
YouTube Video
YouTube Video
YouTube Video
YouTube Video
Vim, ze uz se tu driv trochu resilo a i nejaky ty videa se poruznu objevuji, ale rikal jsem si, ze by si to zaslouzilo samostatny vlakno. Zvlast s ohledem na fakt, ze je evidentni, ze projekt je teprve na zacatku a casem pribudou tyhle "zasity cesty" ze spousty dalsich statu, celkem 10ti, jak je videt na samostatnych webech.
Super je hlavne moznost detailniho prohlizeni tech tras a taky jejich stazeni, takze k vlastnimu eemerickemu dobrodruzstvi je diky tomuhle predzvejkani hned bliz
Myslim, ze je to hodne dobra inspirace, sice malicko z ruky, ale urcite to bude stat za to. Ac to neni jeste uplne aktualni, tak na mym seznamu povinnych vyprav se tohle dostava hodne vysoko! Budiz ti odpusteno USA
Upravil morabo dne 26.02.2012 07:06
Maiali nel Fango!
SQĚLÉ ! Asi by to byl splněný sen. Předpokládám dopravu vlastních moto kontejnerem ale jak z pobřeží do Utahu, po vlastní ose ? To by trvalo věčnost, při té jejich max. povolené rychlosti.
Upravil bluesbery dne 26.02.2012 08:07
uznejte, ze vam to rikam furt 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal:
Ze by se nam tu rysovala stara, kultovni squadra?!
ledaze bys jel "na lehko".
pro ty co neznaji: Boris projel v 0 az -5 na konci zari GG, Berchtesgaden bez plexi, v dzinach a v JETce bez omrzlin.
Nepochopitelne...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2