Dobrý den,
Mám prosbu, která tady již určitě několikrát proběhla a asi i probíhat bude.
V brzké době (pevně v to doufám) rozšířím řady majitelů F650GS. Níže dávám odkazy na motorky, které mi padly do oka a chci poprosit ty z Vás, kteří jsou někde v blízkém okolí, nebo máte naplánovanou cestu okolo, případně znáte historii uvedených motorek, abyste se mi k výběru vyjádřili.
Nemám problém s tím, si vybrané kousky objet a posoudit sám (což nakonec stejně proběhne – proč ale jezdit zbytečně, že?!). V dnešní době se každá koruna počítá a udělat si zbytečný výlet za 2000Kč jen abych zjistil, že vybraný kus je nějaká ludra jsou pro mne vyhozené peníze.
Oslovil jsem i zde všem známého BOBa, ale u něj zatím čekám na odpověď. V tuto chvíli tedy hledám alespoň zde po kraji českém.
Stropem je pro mne částka do 75.000,- nájezd do těch 60.000km, prioritou je pro mne technický stav. Nějaké drobné kosmetické vady mi žíly určitě trhat nebudou)
Díky předem za vyjádření či případnou pomoc.
na tu v hradci se ti můžu dojet mrknout dybys chtěl, nemám zatim nalítano tolik, ale dost sem načet tady na fóru a mě samotnýmu pomáhali s výběrem kluci co už gs jezděj nějakej ten pátek, tak kdybys chtěl tak pm a nějak se domluvíme
Zdravím,
Děkuji za zaslané odpovědi. Je fakt, že č.3 a č.5 byly moje favoritky, snad počasí dá a v brzké době je půjde projet.
Ještě jenom dotaz, kdo má jaké zkušenosti, co se týče prodeje, s uživatelem "praskin" => http://www.bmwgs....ookup=1535
Doufám, že se praskin neurazí, že se tady na něj tak vyptávám Jen se rád uklidňuji
geofre napsal:
Zdravím,
Děkuji za zaslané odpovědi. Je fakt, že č.3 a č.5 byly moje favoritky, snad počasí dá a v brzké době je půjde projet.
Ještě jenom dotaz, kdo má jaké zkušenosti, co se týče prodeje, s uživatelem "praskin" => http://www.bmwgs....ookup=1535
Doufám, že se praskin neurazí, že se tady na něj tak vyptávám Jen se rád uklidňuji
Martin je správnej
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
když je to pozitivní hodnocení to potěší,někdy jsem pomalejší to je pravda,protože dělám víc zaměstnání a moto je koníček,mám tu dva resty jednomu jsem slíbil přepínače bliken a jednomu kryt pod motor(snad nebudou pomluvy)vše chci tento víkend dořešit.fakt nestíhám,myslel jsem,že unor budu mít volnější a ono zítra březen a volno nikde.tak někdy příště.
"Žij svůj sen"
V bazoži v rabštejnské lhotě jsem byl, když jsem sháněl osmistovku. A přístup toho pána mi přišel, ja z dob někdy před revolucí - ne že bych tu dobu nějak moc zažil. Nicméně zákazník ho (aspoň tak mi to přišlo) moc nezajímal :-(
Nevím jestli si se nespletl,Nejsem z rabštejnské Lhoty ale Z Husince,sice si dobu před revolucí pamatuji moc dobře ale rodiče mě učily,,zákazník náš pán,, a ,,kdo platí poroučí,, a snažím se v životě dělat druhým radost,pracuji rukama,protože mě to baví a lidem vylepšuji domovy.dělám podlahy,interierové doplnky,stínící techniku a moto je koníčkem,moc si tím nevydělám,to mi věř.spíše ceny táhnu dolů.
"Žij svůj sen"
diaboluss napsal:
V bazoži v rabštejnské lhotě jsem byl, když jsem sháněl osmistovku. A přístup toho pána mi přišel, ja z dob někdy před revolucí - ne že bych tu dobu nějak moc zažil. Nicméně zákazník ho (aspoň tak mi to přišlo) moc nezajímal :-(
praskin napsal:
Nevím jestli si se nespletl,Nejsem z rabštejnské Lhoty ale Z Husince,sice si dobu před revolucí pamatuji moc dobře ale rodiče mě učily,,zákazník náš pán,, a ,,kdo platí poroučí,, a snažím se v životě dělat druhým radost,pracuji rukama,protože mě to baví a lidem vylepšuji domovy.dělám podlahy,interierové doplnky,stínící techniku a moto je koníčkem,moc si tím nevydělám,to mi věř.spíše ceny táhnu dolů.
Neboj, nespletl se - diaboluss mluvil o TASSovi. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
A tak to já zase nemužu říct proti Tassovi křivýho slova.Mám Od něj svýho Bawce a jeho přístup a jednání naprosto parádní.Je to teda už nějakej pátek zpátky,ale já byl moc spokojen.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přátelé,
Děkuji za vyslovené připomínky. Nakonec jsem se dohodl s Praskinem a příští týden k němu jedu na "návštěvu"
Doufám, že se nikde nic nepos*re a brzy se přidám mezi spokojené majitele BMW.