Hele co jsem našel. Ty Činani si nedaj pokoj, vono jim nestačí že tam dělaj motory pro všechny BMW 650 ky.
Ale ten karbec asi nebude BING nebo jo ? ? ?
Robert přiložený následující obrázek:
[82.2Kb]
Upravil Robert dne 01.05.2008 21:27
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
• wieviel kostet das? - kolik to stojí?
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
1 CNY Čína renminbi 2.322 0 %
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
jednou bych se tam jel podivat Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
cizak napsal:
a jestlipak někdo ví že se vyrábí Boxer i v ČR
Koukám že nejsem nemocnej sám.....ty taky modelaříš ?.?.?
Robertee ted jsi u mne stoupnul. Spit a jeste k tomu izraelskej, nirvana.. uznavam
btw: moje cerna mamba s koristi...
hicks přiložený následující obrázek:
[14.94Kb]
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Robert,Hicks> Nějak jsem zavzpomínal když jsem na motorkářích prohlédl téma NEJKRÁSNĚJŠÍ MOTORY - http://www.motork...52595&fid= a napadlo mě se podívat jak pokročily u MVVS a zda vůbec žijou - http://www.mvvs.cz/
Byl jsem taky modelář ale není tolik času a už mě to tak nebere , loni jsem akorád vytáhl závodní lodičku sedmičlánek na koupaliště, kravilo se samozřejmě a kámoš pak musel doma vysvětlovat že to nemá na krku cucflek ale že Tomáš ho přejel lodičkou
Se divím že karbonová dvoulistá vrtule ostrá jak břitva a 20tis,ot jen to
Upravil cizak dne 10.02.2009 23:44
Robert> Ty jo a jakej turbínovej boxer pohání toto , závidím já skončil na Cessně 150 s motorem MVVS 3,5 a když jsem koupil novou šestápůlu MVVS 6,5 GFS ABC tak jsem jí jen zaběhl ve vznášedle a do letadla už nešla kde na to berete čas ? Já jsem rád že se utrhnu abych řádně oservisovával moto
Modelařinu jsem dělal od 10 let tak do 20 docela na vážno Ale co já toho rozbil Teď mám v garaži asi 6 letadel i velkou Extru 300 s pořádným motorem 35ccm na nitrák. Ještě neletěla a asi nepoletí Už si na to netroufám...
cizak napsal:
Robert> Ty jo a jakej turbínovej boxer pohání toto , závidím já skončil na Cessně 150 s motorem MVVS 3,5 a když jsem koupil novou šestápůlu MVVS 6,5 GFS ABC tak jsem jí jen zaběhl ve vznášedle a do letadla už nešla kde na to berete čas ? Já jsem rád že se utrhnu abych řádně oservisovával moto
ja si nechavam letadla na zavody uz z casti stavet od kamaradu..
Casove to je blby, no... ale asi by mne nebavilo JEN motorkarit nebo jen combatit 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2