Já posledních několik let jezdím vlastně jenom na jedno místo a to na chalupu v Bohdalově u Moravské třebové. Momentálně se tam dělaj 2 zábavy ročně a to o prázdninách. Už roky tam hraje kapela MEFISTO.
Kluci u mě na chalupě u Chlumce nad Cidlinou tam žijou letní parkety Strášov,Převýšov,Újezd,Týnec a to je rachot má to svoje kouzlo a pokud můžu vždy jdu.Moje oblíbené:Harlej,Krucipüsk,Doga,3ségry,Komunál,rammstein-revival,apod.Příští týden je ve vedlejší vsi Škwor, jdu moc dobrá muzika
jj, k Chlumci jsem parkrát jezdil před skoro 30ti léty, měl jsem na střední dost kamarádů od Chlumce, jeden byl člen kapely Žabí hlen, jinak odysea, markýzáci....bylo to fajn...
MOTIF : z Tebe byl uplně vydřenej Kašák,dokonce mi ohledně toho psal i PM,něco,že snad asi budeš syn jednoho z členů kapely,nebo tak nějak... Že na Vás jezdil.Určitě Ti k tomu napíše víc až se vrátí z víkendu z hor... Je tam od dneška odjetej...Nebo ho kontaktuj přes PM
Jináč já jsem na black metal a HC
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Strasov, Převýšov,Tynec a ujezd.. To si pamatuju i ja.. Bohuzel, doba se meni a lidi uz nechodi tak jak to byvalo.. Ja uz jsem to nezazil.. Je mi 24 a v kapele hraju od 14ti.. Tata je vlastne jedenz prvnich clenu a porad to tahne..
Dopadlo to tak, že poradatele si uz toci jen kapely na kterých maji jistotu že aspon neprodelaji.. I kdyz to se nikdy neda rict na 100%.. Pocasi a tak..
Znam krasny parket (Hořepnik u Pelhrimova-tata tam poradal vubec prvni festival v ČR).. Chodila tam opravdu tisice lidi.. Tedka prodelek jak svine.. Uz nekolik let jim to vzdycky vyrovnalo vystoupeni Tří sester.. Ovšem letos? Prislo 500 lidi.. Sestry stoji 170000kc!!!! Plus co je nad tuto castku, tak z toho procenta!! Takže se dostanete k castce cca 240000kc..
Trosku me mrzi, že parkety jako je prave Strasov atd. nas uz odmitaji i presto, že MJ tam hravalo jako jedna z prvnich kapel.. Uz jsme tam nebyli x let.. Na letosni leto tam tata volal a porad ne.. Bylo by tam narvano.. Je to skoda.. ale mame spoustu hezkych mist, kde se prijde podivat 300-500lidi.. Hlavne starsi rocniky.. Ale co, ty zase maji dcery :-)
Zdar,tak koukám,že jsem se nespletl.Jak jsem psal tuhle kapelu jsem poslouchal pod oknama kulturáku v Chotuticích už jako malej harant.Jinak sokolovna Pečky,letní parket v zámecký zahradě Radim u Kolína.Prostě vzpomínky.Neslavíte náhodou letos 40 let.Mám takovej divnej pocit,že když se mi narodila první holka,tak jsem se s kapelou zlil právě v těch Chotuticích a zrovna slavili 20/nejsem si jistej,protože jsem ten tejden uplně vymazal z paměti./Pozdravuj tatu od pečeckejch a velimskejch mániček.Koukal jsem do kalendáře a v dubnu u nás hrajete,tak za tebou zajdu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Ty jo,tak jsem se k tomu prokousal.Nebylo to 20,ale 25 let výročí.To znamená,že letos je to 45.Smekám.Ještě jsme chodili na Benefit,Telegraf,Roxor,Kyslík,začínající Arakain,Pumpa,Odyssea,Hever atd.Skoro všechny kapely hrajou dodnes.Parkety Týnec,Kojice,Pašinka,Jestřábí Lhota.
Kasak napsal:
Ty jo,tak jsem se k tomu prokousal.Nebylo to 20,ale 25 let výročí.To znamená,že letos je to 45.Smekám.Ještě jsme chodili na Benefit,Telegraf,Roxor,Kyslík,začínající Arakain,Pumpa,Odyssea,Hever atd.Skoro všechny kapely hrajou dodnes.Parkety Týnec,Kojice,Pašinka,Jestřábí Lhota.
A většina hrála i v Praze třeba na Barče,Novodvorský, v DP aj.. Jinak do Kojic atd vyrážela i naše tlupa. Už si ani nevzpomenu na jména všech těch prd.lí, kam se vyráželo na zábavy. Na Hevery vzpomínám se slzou v oku, na Pumpu, když bubeník slavil myslím potomka a nepřerušil ani o pauzách, Na Araklainy i s takovým uječeným trpaslíkem.......a ještě na pivo a baby. Kdo sehnal kazetu s příšernou kvalitou, ale pořád muzikou Judasů, Motoprheadů, Iron Manů.......Metaliky, tak to šířil dál jako slovo Bóží......
Ještě si vzpomínám na nezbytnou výbavu - mikinu a flašku meruňky, později nahrazenou rumem
Matně si vybavuji, že Arakain byl předkapela Heverů myslím na Barče, ale v kterém roce to bylo.....
Fuj, to už je let
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak ono většina těch kapel byla pražských,ale tam buď měly zákaz nebo něco podobnýho.Na Kolínsku měly živnou půdu,protože tady nic jinýho než bigbít nejelo.Ještě jsem si vzpomněl na Orient,taky hrajou doteď.Brutus je taky famózní,ale ty tu moc nehráli.
Kasak napsal:
Tak ono většina těch kapel byla pražských,ale tam buď měly zákaz nebo něco podobnýho.Na Kolínsku měly živnou půdu,protože tady nic jinýho než bigbít nejelo.Ještě jsem si vzpomněl na Orient,taky hrajou doteď.Brutus je taky famózní,ale ty tu moc nehráli.
Hlavně v Praze nebyl "přírodní" parket. Všechno se odehrávalo pod uzavřením v nějakém baráku/sále. Prostě nešlo se s babou kousek vzdálit a za půlhoďku, hoďku se vrátit do víru dění Když jsi měl s někým vyhrocený spor, zašlo se do stínu, pořešilo a jelo se dál. Ze sálu tě hned někdo drbal za límec ven a to nepočítám ani notorické spáče, co po 6 kusech sebou plácli a na pár hodin si schrupli. To na Barče fakt šlo ztuha
Ty zábavy venku byly prostě jiné, pro mě lepší. A máš pravdu, Kolínsko, to byl takovej bigbítovej azyl, ještě se to drobet drželo za Sázavou k Benešovu.
Ale vůbec netuším, co se dělo na druhé straně Vltavy. Tam jsem nejezdil.
Třeba jsme na sebe někde naráželi i jako štíhlý, vlasatí mládenci
Upravil Medik dne 06.03.2012 08:08
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz