aneb vaše triky pro nastartování........ bo mě bohužel R 100 GS PD nestartuje. Svíčka dává, benzín teče, karbce bych si nechtěl rozštelovat, baterka nová .. .. poradíte prosím ?
Loni jsem to naprosto prasácky řešil spreyem na studený starty stříkaným k vzduch filtru, pak se stařenka rozškytala a fungovala celý rok .....PS : je po servisech, seřízeních apod. u Žlábka (ale to byl prosinec - tam i zpět dodávkou a poté nestartována ) Díky za případné rady.
Drazí kolegové, to že vám chytla je pěkný, mě ta druhá chytá taky, ale starý PéDéčko ne ..... ale to nějak neřeší původní problém ....respektive prosbu o radu ...
Je to trochu prasárna, ale občas (pokud není problém v karbecu) stačí vyndout svíce, špricnout trochu benápu přímo do válce a zastartovat...Ale není to nic moc :-(
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
petr kamennyujezd napsal:
Drazí kolegové, to že vám chytla je pěkný, mě ta druhá chytá taky, ale starý PéDéčko ne ..... ale to nějak neřeší původní problém ....respektive prosbu o radu ...