Už se tu na téma padáků vedla diskuze. Taky jsem se bránil "odstávání", ale nakonec mi došlo, že padáky nemají chránit jen motorku, ale hlavně nohy. Pokuď přibereš ve stovce byť i jen zajíce na nohu ...... Sestřelil jsem ve 150ti octávkou zajíce a by ses divil, kam až přes plasty proletěl. Ty válce na boxerech jsou na něco i dobré - viděl jsem je i po střetu (ne čelním) se srnkou.
Diskuzi jsem pročetl o padácích, tu ochranu nohou si z předchozí motorky uvědomuju ... tam pak asi nejlépe mi přijde že sedí ty TT padáky. Ale u těhle se mi líbí jak design tak i ta výška - navíc dělají bagy přímo na zavěšení na to ...
/Flare
Myslím si, že padáky by mali odstávať, je to jednak ich deformačná zóna a pri páde to bráni poškodeniu kameňmi čo vytŕčajú z povrchu. Podobne vysoké sú od Grave.cz
Pre nohy sú padáky aj nebezpečné...
Zaujímal by ma vplyv padákových tašiek na chladenie.
Flare - pokud mam na motorce padaci ram tak ma sve vyhody a taky nevyhody, ne na kazdou motorku padaci ram patri a nebo na motorce sedi, uvadis -
,,Přijdou mi ze všech dostupných jako nejlepší, zasahují až nahoru ale moc neodstávají,,
padaci ram ktery tedy neodstava jak uvadis je tedy k nicemu a pak jsou to vyhozene penize, chrani motorku pri zastaveni, pri jizde nikoliv a tam muze byt nebezpecny jako ostatni veci.
... jde spodní tyčka před chladičem spolu s krytem motoru?
Já nakonec šel do TT padáků, jsou na rozdíl od ostatních chyceny všude do rámu a líbily se mi nakonec nejvíc. Jak jsem psal jinde, kromě kvality šroubů (to fakt nejsou pevnostní šrouby) jinak velmi dobrý ...
/Flare
no ty drzaky tam nejsou maj tam fotku trochu vytunenych padaku co byly upravovany na zakazku, takze ja je nema s tema capkama a nema tam ani tu spodni ticku
padaky od TT se mi moc nelibyli jelikoz jsou slozeny ze dvou kusu (spodni horni )