zdravim. chcem sa spytat niekoho kto bol alebo pojde na vystavu do brna aby napisal svoj nazor a postreh. lebo neviem ci je moj spravny
bol som tam vcera (vo stvrtok) s kamosom lebo chceme kupit dake oblecenie pre kazdeho a mysleli sme ze na takej vystave toho bude vela a budeme si to moct pozriet a vyskusat. ale nase sklamanie bolo dost velke nepocitajuc 2 bundy rukka a par kusov klim - co je trocha viac nad nas rozpocet tam toho vela normalneho nebolo. hlavne sme chceli a hladali REVIT a OJ. nic take. len NERVE co nas trocha oslovilo a este ceske bundy FORBIKERS- ale ani jedno nebolo to co by sme ocakavali. jedine co bolo tak boli motocykle. ale inak na to ze to malo byt v 2 halach a nakoniec to bola len jedna s predajom lebo druha bola na ukazkove jazdenie to sklamalo nase ocakavania
jedina vec na ktoru sa dalo pozerat blo toto:
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
fotky pěkný já tam jedu zítra, ale plánuju i navštívit obchod motorkar.net ( kousek do hlavního nádraží) mají tam v sobotu 10% slevu na vše. Jinak to co popisuješ vypadá přesně jako si to pamatuji před dvouma rokama.. Tyhle dvě výstavy v jeden termín je nesmysl Ale zase se trochu roztrhají lidi
Největší lidská tragédie je, když se žena vdá z lásky a potom zjistí, že ten hajzl nemá ani korunu...
Byl jsem v Brně ve středu. Spíš si popovídat s lidma co znám. Jediné textilní oblečení které tam za něco stálo bylo Klim na stánku Rockway. Po kůži jsem nekoukal tak nevím. Forbikers jsem zkoušel jezdit minulou sezónu a už bych to nechtěl ani zadarmo :-) Dnes jsem byl v Praze kouknout na Revit a jejich 20% sleva mě docela oslovila, protože se tak dostali na ceny co nabízí třeba fc-moto.de. Jinak tam toho taky až tolik není. V jedné hale jsou nějaké MC Kluby či co a stavby - některé ujdou. Celkově i kdyby to spojily do jedné výstavy tak by to i tak nebylo nic moc. Na můj vkus je tam zbytečně moc "kolotočářů" jak jim pracovně říkám - potištěná trička, nášivky, šperky, hračky na dálkové ovládání apod.
Tak jsem se byl včera podívat na MOTOSALONu v Brně a byl jsem z toho dost zklamaný. V podstatě jen naskládané motorky, které můžu vidět v každém motosalonu a budu se tam mít s kým bavit, hadry těžká bída, přilby si člověk ani nemohl vyzkoušet (ty lepší ARAI, NOLAN,...) a co se týká doplňků, kvůli kterým jsem tam hlavně jel tak těžká bída. Třeba TT tam měli jednu motorku F800GS, troje sluchátka s intercomem a basta.
Jediné zajímavé exponáty tam byla Abájova DUCATI, Brezovar se svým "karavanem", Veselého dakarský speciál a víc se mi nevybavuje.
Z mého pohledu ztráta času a peněz.
Ještě že tam probíhá veletrh hraček, jsem si koupil aspoň helikoptéru, když už na motorkách nebylo co.
Akorát ty baby byly opět luxusní (některé).
Toš tak.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
jencekgs to viem ale myslel som ze tam bude. ked som tam bol a mu zavolal povedal ze nejde nikde ale myslel som ze aspon niekto s revitom tam bude. ved je predajca mojemotorka aj v Slavkov u Brna. a nikto nic skoda toho
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Myslím že zklamání se rekrutuje z očekávání.Já si jel začít sezonu, prohlédnout motorky, věci moc ne.
Tak k těm postřehům- sedal jsem na endura? Tenerku, Crostourer, Explorer, Stelvio-a nějaké jiné pro zvědavost. Bohužel jsem nesedl na KTM.
A trošku mě zklamal Triumph- je to ne mě nějaké ,,křehké" a nádrž vysloveně prapodivná. Honda mě moc zajímala, posed nic moc, Stelvio mi přijde tak nějak odbyté, vedle stojící jiný model MG vypadal o tři třídy dotaženěji. Nejvíce se mi líbila, a sedělo na Tenerce- škkoda že není vyšší. A nakonec BMW-bohužel katastrofální barvy-Osmička a advík. Aby to nevypadalo na klasického chytrolín (trošku jsem) tak to samozřejmě hrotím, ale je z podivem že to konkurence nedotáhne dál než vyzivatel GS. Ani váhou, ani cenou...snad motoricky budou asi všechny (mimo stelvio) kousek dále. Otázka zní, zdali to tahle skupina zákazníků řeší. Proto se mi líbí postoj KTM, nejen přístupem k barevným kombinacím, ale taky filosofií. Drží se toho co jim jde a v čem jsou lepší než BMW- a pokud nemají nic nepšího, tak se do segmentu cestovních endur necpou. Mě se to prostě líbilo. Abych nezapoměl, prohlédl jsem si kufry od kamaráda Marceluse- ve finiši je vidět že si pohrál, pěkná práce.
Upravil Waltr dne 09.03.2012 12:57
Waltr napsal:
Myslím že zklamání se rekrutuje z očekávání.Já si jel začít sezonu, prohlédnout motorky, věci moc ne.
Tak k těm postřehům- sedal jsem na endura? Tenerku, Crostourer, Explorer, Stelvio-a nějaké jiné pro zvědavost. Bohužel jsem nesedl na KTM.
A trošku mě zklamal Triumph- je to ne mě nějaké ,,křehké" a nádrž vysloveně prapodivná. Honda mě moc zajímala, posed nic moc, Stelvio mi přijde tak nějak odbyté, vedle stojící jiný model MG vypadal o tři třídy dotaženěji. Nejvíce se mi líbila, a sedělo na Tenerce- škkoda že není vyšší. A nakonec BMW-bohužel katastrofální barvy-Osmička a advík. Aby to nevypadalo na klasického chytrolín (trošku jsem) tak to samozřejmě hrotím, ale je z podivem že to konkurence nedotáhne dál než vyzivatel GS. Ani váhou, ani cenou...snad motoricky budou asi všechny (mimo stelvio) kousek dále. Otázka zní, zdali to tahle skupina zákazníků řeší. Proto se mi líbí postoj KTM, nejen přístupem k barevným kombinacím, ale taky filosofií. Drží se toho co jim jde a v čem jsou lepší než BMW- a pokud nemají nic nepšího, tak se do segmentu cestovních endur necpou. Mě se to prostě líbilo. Abych nezapoměl, prohlédl jsem si kufry od kamaráda Marceluse- ve finiši je vidět že si pohrál, pěkná práce.
jo to souhlasí TRIUMPH je divnej a nádrž 20 litů??? a kufry jsem vezl tak jsem si je omakal,jsou fakt dost dobrý...
http://czunici.ra...
Waltr napsal:
jo to souhlasí TRIUMPH je divnej a nádrž 20 litů??? a kufry jsem vezl tak jsem si je omakal,jsou fakt dost dobrý...
kluci nestrašte Kvůli Triumphu tam jedu já No, sem zvědaff...