Zdravim Vas panove,
jsem tady novy a chci poprosit o pomoc. Je mi jasne, ze za to, co muzu dat, asi nedostanu buhni co. V kazdem pripade bych mel zajem o GS 1200 s najezdem pod 45000km a zajimavou cenou (jsem maldoch). Co na to rikate? znate nekoho spolehliveho, na koho se obratit?
Milos
No jasne, ze muzu rict....chci byt pod 170 000. Problem neni takovou motorku koupit v bazaru, ale bojim se, ze se nakonec nebudu stacit divit, co vsechno je potreba vymenit, dotahnout atp.
Běhaj tu reklamy na cestovniendura.cz a parimoto.Tam se podivej,kontaktuj a uvidíš.Pari vozí z anglie/koroze,světlo/.Bob vozí z DE vše se serviskou.Kilometry jsou to poslední,co bys měl řešit.Tady Bob http://www.cestov...
Upravil Kasak dne 10.03.2012 22:31
Když je hlad,je i husa dobrá.
Myslim že ti tady drtivá většina lidí řekne to samý, kilometrů se neboj. Kontaktováním Boba a nebo případně Pariho, nic nezkazíš, jsou to ověřený prodejci a dovvozci motorek zná je tady spousta lidí a maj tu hodně spokojených zákazníků.
přeju příjemný výběr ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
Myslim že ti tady drtivá většina lidí řekne to samý, kilometrů se neboj. Kontaktováním Boba a nebo případně Pariho, nic nezkazíš, jsou to ověřený prodejci a dovvozci motorek zná je tady spousta lidí a maj tu hodně spokojených zákazníků.
přeju příjemný výběr
Pari za mě,i když to světlo mohlo být v základu(myslím to ,že jsem vyhodil 6000 za pravostrané světlo,které jsem si musel nechet opravit)
Ja koupil pred dvema lety 1150 z Rise, pres Boba a mela najeto 15! Da se to, ale i kdyby ne, kilometru se fakt netreba bat, jde o stav. A jinak souhlas, nez omselou prvni 12ku na loukotich, tak radsi krasnou 1150. A nezapomen, ze taky budes chtit urcite koupit nejaky doplnky, nekam vyrazit atd.
Maiali nel Fango!
Já ti mohu doporučit Pariho na 100%. Já a kamarádi už od něj máme několik motorek a naprostá spokojenost. Stačí se s ním spojit, říct mu svoje možnosti a představy a určitě ti něco sežene. Levnější motorky ve stavu jaké vozí Pari jsem nikde neviděl.
Honza