Ahoj, chci se zeptat těch co už to řešili, jestli když se sundá ten originál plastový nosič z R1200GS se dá rovnou na tu plochu co vznikne uchytit hliníkový topcase.(přišroubovat) nebo se musí vyloženě pořídit nějaký nosič na topcase?
To super. Já bych to právě taky chtěl podepřený zespoda jako je to když máš Vario topcase. A ten nosič si někde koupil. Předpokládám že jsou to asi tvoje šikovné ruce.
Ne ne ten nosič je od TT jen je nakomaxitovanej aby mi ladil s rámama na bočáky.jinak se připrav že ty výstuha stojí nová cca 2000 a občas se tu prodává plotna s výsthou
Upravil servisak dne 14.03.2012 19:33
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Prosímtě neotestoval.. je to zimní uprava, ne ty zarážky jsou vzadu pak se zaklapne dolu k sedlu na ty pulpuky a zajistí se zespod matkou M6.A ty černý zarážky jsou z hliníku a jsou načerněný
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Ne ne ten nosič je od TT jen je nakomaxitovanej aby mi ladil s rámama na bočáky.jinak se připrav že ty výstuha stojí nová cca 2000 a občas se tu prodává plotna s výsthou
Ahoj Servisáku, mohl by jsi mě sem prosím tě hodit nějakou fotku s kufrem vyloženě z boku a změřit mi jak je kufr "hluboký". Díky. Jde mi o to jak moc je narvaný na zádech spolujezdce.