chtěl bych se zeptat:
mám F 650 GS 2004 a u klíčku mám jakýsi "magnet" asi to je nějaký imobilizér, nevíte kde je ukrytý jeho snímač a jak to tak nějak funguje??
díky za typy
tora napsal:
chtěl bych se zeptat:
mám F 650 GS 2004 a u klíčku mám jakýsi "magnet" asi to je nějaký imobilizér, nevíte kde je ukrytý jeho snímač a jak to tak nějak funguje??
díky za typy
Nějaká dodělávka? Jestli je to bezdotykový imobilizer zjistíš snadno. Sundej to odnes dál od motorky a skus nastartovat. Když to půjde,tak je to jen ozdoba.
tora napsal:
chtěl bych se zeptat:
díky za typy
Nějaká dodělávka? Jestli je to bezdotykový imobilizer zjistíš snadno. Sundej to odnes dál od motorky a skus nastartovat. Když to půjde,tak je to jen ozdoba.
jo jo to jsem zkoušel a nechytne. Já to s tím už takhle koupil.
Tak mě zajímalo co to blokuje a kde to je umístěný. Mám totiž jen jeden, tak mě jde o to jestli by to náhodou, kdyby něco, šlo jednoduše odstranit a nebo by to byl problém.
tora napsal:
chtěl bych se zeptat:
díky za typy
jo jo to jsem zkoušel a nechytne. Já to s tím už takhle koupil.
Tak mě zajímalo co to blokuje a kde to je umístěný. Mám totiž jen jeden, tak mě jde o to jestli by to náhodou, kdyby něco, šlo jednoduše odstranit a nebo by to byl problém.
To budeš muset rozebrat a najít kde je jednotka imobilizeru a kam je to napojený. Většinou se to dobře schovává a kabeláž je jen černá aby se to nedalo poznat podle barev kabelů. Ale neni to zase takovej problém.
Odkud jsi?
Upravil BIGR dne 05.05.2008 09:28
Ahoj, být tebou, tak to moc neřeším. Byl bych spíše rád, že tam je. Za cca tisícovku se dá přidělat další a je to přeje další kousek, co by odradil zájemce o tebou nepovolenou jízdu
Chcem sa spytat, idem montovat alarm a chcem zapojit aj dialkovy start a dialkove blokovanie motora a preto potrebujem vediet, ci ma F650GS rocnik 2004 resp. 2005 imobilzer?
Nikde som tuto informaciu nenasiel a preto si myslim, ze nie.
Prosim o radu.
JuriK napsal:
Chcem sa spytat, idem montovat alarm a chcem zapojit aj dialkovy start a dialkove blokovanie motora a preto potrebujem vediet, ci ma F650GS rocnik 2004 resp. 2005 imobilzer?
Nikde som tuto informaciu nenasiel a preto si myslim, ze nie.
Prosim o radu.
To je jednoduchý nastartuj bez klíčku (propojením kabeláže) a uvidíš. Když to chytne,tak tam imobilizer neni.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS