zdravym chccel by som si kupit nove gumy na gsko nieco take 50 teren 50 cesta s cim mate najlepsie skusenosti co by ste mi odporucili? dakujem za odpoved vopred
ten teren sice 50 percent ale berem to tak ze ziadne extremy to nebudu idem skor oto ze ked tam dam tu E09 nebude to pri 150km/h buchat alebo ako sa to sprava na asvalte klopit brzdit sa stym da bo vyzera dost terenne
Já mam vzadu origo Anakee a dopředu jsem dával nějakou Mitasku, ale spíš na silnici... S gumama jsem ale 100% spokojenej, mám se Ti jít podívat do garáže? Na nějakej velkej off to teda nebude, ale na louku bych se s tím určitě nebál
Mam to na silnici, do terénu by mi téhle motorky bylo líto. Nemám k ní výhrady, jezdil jsem jí už na Hondě Dominátor a teď maj snad nějaký nový směsi a ta guma za ty prachy je prostě supr Vzadu mam Anakee, tu mam sjetou absolutně do kraje, tak se musím trochu krotit, ale jak píšu, jezdím silnici, do bláta je toho škoda
Na dakaru sem jezdil mitas E-07 a je to super univerzálka, ale terén spíš jen polní cesty a tak, bláto ji hned zalepí a boční vedení na měkku taky minimální
Taky sem jezdil E07 ale nasadit tam Anakee nejlepší gumy za mokra a dopředu E07 nejhorší gumy na světě za mokra to je uplná sebevražda
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jo to je pravda. Pamatuju že v zimě - ráno cca 4-6 stupnů a trochu mokrá silnice.Při rozjezdu na křižovatce už sem sázel trojku a furt sem stál na místě zajímavý že drapáky E09 na tom byly o dost líp.
Jo když sem to koupil tak sem měl obě dvě E07 bylo to fakt hrozný ale když jedu někam dál tak jí(E07) nazouvám dopředu a pak jí na místě vyměnim za ostrou krosovou. Po silnici už stim skoro nejezdim a když už tak pokud možno rovně