Nevíte někdo co dělat? Když jedu kolem 120km a ještě třeba potkám kamion pohnou se mi zrcátka. Je to opravdu nepříjemný. Nechce se mi tam dávat na stahnutí k tyčce nějakej vázací drát nebo stahovací objímku. Dík za tip. R.
jestli myslí pod zrcátkem tak bych ho zkusil otočit kolem osy... já je ohybám v garáži, kvůli místu a pak mi prostě samovolně nedrželo (otáčel jsem je vždy stejným směrem) tak jsem s nim začal trochu kroutit a hle... ono se zatáhlo Ale to bylo na 1150
No, koukám že nejsem jedinej koho to s... Jo, je to těsně pod zrcátkem u kloubku. Zkusím plastové obejmutí kloubu nějak stáhnout a pak dám vědět. Sakra... mám starýho pařeza a tam to drží jako blázen, ale s ním jsem rád že vůbec jedu. R.
To iste a uz na 2 hej motorke v poradi mne sa osvedcilo sekundove lepidlo do klbu a potom si musis rychlo nastelovat srkadlo jak potrebujes, ked sa ti nekedy stane ze ho potrebujes pohnut tak ho pohnes nic sa nezlomi a sekundak to tak zdrsni ze je to o dost lepsie ale ak by to zasa hybalo zasa to zalep
Radimek napsal:
Nevíte někdo co dělat? Když jedu kolem 120km a ještě třeba potkám kamion pohnou se mi zrcátka. Je to opravdu nepříjemný. Nechce se mi tam dávat na stahnutí k tyčce nějakej vázací drát nebo stahovací objímku. Dík za tip. R.
Toto je bohužel běžnej problém 650 GS. Měl jsem to taky. Nic s tím neuděláš, jedině koupit nový
Vím, že už delší dobu mrtvé téma, ale mě se teď stalo to same a vyresil jsem to tak, ze jsem zrcatko vyndal z kloubu, poradne ocistil a dovnitr jsem vlozil normalni gumicku do vlasu (nejakou tenci) a kloub vratil zpet, zrcatko zustalo plne nastavitelne, funguje naprosto dokonale a zadarmo... Tak treba to pomuze nekomu dalsimu...
gekonussi napsal:
Vím, že už delší dobu mrtvé téma, ale mě se teď stalo to same a vyresil jsem to tak, ze jsem zrcatko vyndal z kloubu, poradne ocistil a dovnitr jsem vlozil normalni gumicku do vlasu (nejakou tenci) a kloub vratil zpet, zrcatko zustalo plne nastavitelne, funguje naprosto dokonale a zadarmo... Tak treba to pomuze nekomu dalsimu...
MĚ TAKLE BLBLA GPS STAČILA KŘIDA NA TEN KLOUB A JEŠTĚ TO PŘEDEM ZDRSNIT JEMNÝM SMIRKEM A UŽ SE TO NEHNE LEPIDLEM BYCH TO MOC NEDĚLAL PAK POTŘEBUJEŠ HNOT ŠPIGLEM A NEJDE TO A URVEŠ CELEJ ŠPÍGL
Upravil michal krtek dne 01.07.2012 18:36
Tak klucí mám to a za 0 kč. Musíte trochu drasticky vykloubit srcátko z kloubu. Do díry v zrcátku vložte menší čtvereček drsnějšího šmirglu zrnem k plastu a na to pak zase větší čtvereček zrnem směrem ke kloubu. Pak už jen naklapnout zpět a paráda drží to. R.