Ahoj chtěl jsem se zeptat , jestli nevíte kde se dá sehnat šroub a mezikus na řidítka z boku co zarověn drží blastr a zavažičko , nějak se mi to podařilo ztratit. mám originální řidítka . JO a je to na 1150gs rv2000
1150gs
Doktor napsal:
Ahoj chtěl jsem se zeptat , jestli nevíte kde se dá sehnat šroub a mezikus na řidítka z boku co zarověn drží blastr a zavažičko , nějak se mi to podařilo ztratit. mám originální řidítka . JO a je to na 1150gs rv2000
Jistě ti to rádi prodaji v BMW. Ale kromě toho třeba se to někomu válí doma,co měnil řídítka. Nebo vyzkoušej firmy,co se zabejvaj dovozem bouranejch motorek a prodejem dílů z nich.Na netu jich bude dost.
jj to jsem právě zkoušel zjistit u žlábka a v autecu a nějak se mi to nedaří, a ještě možnost těch bouraček,, ty necíš prosímtě nějaké stránky??? Zkoušel jsem to i v doplnkách a nikde nic*pissed**pissed*
1150gs
Doktor napsal:
jj to jsem právě zkoušel zjistit u žlábka a v autecu a nějak se mi to nedaří, a ještě možnost těch bouraček,, ty necíš prosímtě nějaké stránky??? Zkoušel jsem to i v doplnkách a nikde nic*pissed**pissed*
V Autecu to normalne maji, taky se mi to vyklepalo a koupil jsem to u nich. Priprav si par stovek a meli by to mit skladem. Jak tem mezikus, tak ten sroub.
BMW R1150GS MY02