Tak překontroluj kontakty u baterky(čistotu a dotažení) a pak zkalibruj plyn- zapnout klíček dvakrát pomalu otáčet až do plnýho plynu a zpátky a pak nastartovat.A mělo by být po problémech.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
není, je to z boku pěkně dostupné, pokud máš správné nářadí tak bez problému... ale pokud nemáš nějakej kloubovej svíčkáč, tak je to spíše pro někoho s menšíma rukama ale nic se rozebírat nemusí...
Jezdím tak, jak umím...
myslel jsem to z hlediska otázky, zda se musí něco rozebírat... jináč mám dvousvíci a u tý druhý svíčky jsem šílel, protože jsem našel doma jen trubkový klíče... a s těma ta zadní byla horor... povolit klíčem a pak dvěma prsty a byla zamaštěná, takže klouzala jak ryba...
Jezdím tak, jak umím...
Měl jsem to rozdělaný když jsem dělal ventily a když jsem viděl jakej je ke svíčkám přístup (žádnej) tak jsem náhr. svíci a klíč přestal vozit sebou páč někde na cestě to dělat je nemyslitelný; měl jsem rok 05 a bez air boxu a baterky včetně držáku venku si nedovedu představit vydělat svíčku,je tam ještě takový plech co přidržuje faje přišroubovanej imbusem-dělat na cestě nemyslitelný,ještě že se to nese.e ty svíčky.
Stalo se mi, že mi motorka zdechla uprostřed Brna a svíčky (mám tam 2) jsem vyměňoval asi 2x a nikdy jsem kapotu ani nic podobnýho sundanýho neměl, je pravda, že když jsem to dělal poprvý doma abych se jenom podíval v jakým jsou stavu tak mi to šlo docela pomalu
Ahoj, mohu mít prosbu, jestli by sem někdo přidal návod, jak na svíčky?
Jakej je postup při výměně, kdy je měnit či jak mají před výměnou vypadat a který typ svíček.. Já už budu mít ke 20K najeto tak by se to hodilo, ale svíčku jsem měnil naposledy na símovi a myslim, že zas tak podobný to není. Takže pokud možno, děkuji odborníkům :-)
Do it my way...
Brko napsal:
Jakej je postup při výměně, kdy je měnit či jak mají před výměnou vypadat a který typ svíček.. Já už budu mít ke 20K najeto tak by se to hodilo, ale svíčku jsem měnil naposledy na símovi a myslim, že zas tak podobný to není. Takže pokud možno, děkuji odborníkům :-)
Nevím jaký typ svíček dáváte do 650tek,ale výměna svíček je u všech motorek stejná... Símem počínaje a bůh ví čím konče
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Chlapi, až budete někdy měnit svíčky např. u Hondy CBR, tak potom budete tvrdit, že u BMW je to sranda i s bodákem v pr--.
Já mám origo svíčák v nářadí a nevidím v tom až takové drama.
Brko napsal:
Nevím jaký typ svíček dáváte do 650tek,ale výměna svíček je u všech motorek stejná... Símem počínaje a bůh ví čím konče