jde to dobře, poprvé jsem si to zkusil, když jsem si ji koupil (prosinec), nevydržel a jel se hned, po té co Pady odjel, projet.
Silnice byla ok, tak jsem si chtěl zajet na kafe takou lesní cestou. Chyby, nebyla protažená, koleje ve sněhu pod nima led. Jsem na zemi hned .
Ta motorka má super těžiště, jde zvedat snadno fakt. Jsem prcek, mám i nízké sedlo a zvládnu to.
Co bylo horší vytáhnout ji z lesa
[url]http://www.bmwgs.cz/infusions/usergallery_panel/userphotogallery.php?photo_id=376 [/url]Tam jsem skončil po dalším smyku. Ta motorka tam stojí bez stojanu, ve vřesovišti. Stromy jsem minul (asi bych to zvlád položit), tak jsem se nechal vest osudem. Slez jsem až jsem byl do půli lejtek v takovým sarjatu, že ani moc nešlo zvedat nohy.
Slez jsem, nechal ji tam (mrchu) vyfotil, odstrojil kufry a začal s vyprošťováním
První nápad = projedu dopředu - výsledek jsem tam až po motor kolo v luftě.
Druhý nápad = vytlačím jí kudy jsem zajel - výsledek ani nápad, v jednom to moc nejde.
Třetí nápad = položím ji na bok a odvláčím na cestu - výsledek, to se mi fakt nechtělo (mám ji rád)
Čtvrtý nápad = zezadu se pokusím nadzvednout a dát mimo díru, kterou jsem si chytře vyhrabal a pak uvidím
Čtyři bylo dobře