Jak resite tuto zalezitost? Mam dlouhe vlasy v culiku a hrozne se mi behem jizdy zacuchavaji.. Je to hrozne na ****..
Pocitam s ostrihanim, ale to az jeste zhubnu, tedka bych byl jako Mr. Propper :-).. Nebo jako Hicks <<<<MUHEHE>>>>
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Ostříhám se až zhubnu...muhehe se zeptej holek, ale pokud vím tak jezdí tak že zapletou cop ale to bys asi vypadal jak debi.l, nebo jak indián a pak stráví hodinu přrd zrcadlem.
Zhoď to a na nic nečekej. Ukaž že jsi chlap F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Moje ženská používá kuklu , cop a šup s tím pod bundu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ono jako pod bundu to jde, ale pokud jedu uz delsi dobou, tak to vypadne ven a zacne se to cuchat.. Vlasy svinsky...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Daj si gumičky do vlasov n každých cc. 5cm , aby ti ostallen krátky konček a ten už ľahko rozčešeš:-)
Mne sa to osvedčilo
radšej budem piť v malej krčme ako pracovať vo veľkej fabrike
Ještě když jsem jezdil se zimní bundou, řešil jsem to taky gumičkami po 5cm(nebo tak něco), ale teď s bundou spark nemám problém s vlasy v culíku. Dám je pod bundu nebo prostě na první vrstvu - thermotriko/triko.
To dřív vyplešatím, než abych to jako správnej metalista shodil. Teda zepředu už řádně plešatím.
MOTIF napsal:
Jak resite tuto zalezitost? Mam dlouhe vlasy v culiku a hrozne se mi behem jizdy zacuchavaji.. Je to hrozne na ****..
Pocitam s ostrihanim, ale to az jeste zhubnu, tedka bych byl jako Mr. Propper :-).. Nebo jako Hicks <<<<MUHEHE>>>>
sy delas prd.l???????? to je teda dotaz ja mam vlasy do puli zad ale takovouhle pi....nu jsem jeste neresil, rada, asi mas dlouhe vlasi prvni den
rada prvni: dej si vlasi do helmi
rada druha: jezdi autem
no to jsem teda nezral
Basto->> Vzhledem k tomu, že mam culík tlustej jak okurka hadovka, tak rvani ho do helmy nepripada v uvahu.. Priste si ten text nech ve wordu zkontrolovat "kontrolou pravopisu".. nevypada to hezky...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure