Já myslí, že musíš mít kupní smlouvu, jelikož jinak bys to mohl v podstatě odhlásit na kohokoliv...
Tady ten článek http://www.motork...14834.html by ti mohl pomoci...
Já když kupoval motorku, tak jsem s prodejcem rovnou provedl odhlášení i přihlášení a značku jsem si mohl ponechat...
Upravil Pitbull dne 22.03.2012 10:41
V pondělí jsem byl odhlašovat moto + vývoz do zahraničí takže:
Odhlášení: údaje na koho(když je to firma tak výpis z obch. rejstříku), Velkej a malej TP, zelená karta, formulář - neplatíš nic.
Vývoz: to samé + značka + plná moc ( a dostaneš TP+ORV(už na jeho jméno) zelená karta, převozní značka na 1 nebo 3 měsíce ) cena 500,- Kč
On přihlášení: Velkej a malej TP, zelená karta, značka!!! , smlouva(nemusí ale raději si ji veme)
Je to jinej kraj dostane svoji značku. Ty úplně odhlašuješ, změna údajů je něco jiného(např. změna trv. bydliště, provozovatel, atd...) Nepleť se odhlášení s trvalým vyřazením vozidla Kdyby něco tak brnkni. F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Dedkoid napsal:
Ještě malej dotaz: pokud se jedná o prodej do jiného kraje tak já moto úplně odhašuju nebo stačí jen změna údajů?
Přijdeš, řekneš že odhlašuje motorku na nového majitele. Předložíš kupní smlouvu, velký TP, svou občanku. Ona to odhlásí a jdeš domů
Musíš i ty další doklady co jsem psal.
Byl jsem teď v pondělí odhlašovat auto a vyplnil jsem jen formulář. Předložil velký TP, kupní smlouvu a mou občanku. Nic víc po mě nikdo nechtěl. Trvalo to asi 3min.
Dedkoid napsal:
No jenže když ho vyřadim z registru, tak mi vezmou značky. Alespoň to tak v žádosti je. Potřebuju to moto dostat do Phy.
Proč to do ( | ) je tak dementně udělaný? Nemá to hlavu ani patu.
Jak vyřadit z registru? Moto jsi prodal s tím že bude dál jezdit s ní nový majitel ne? takže jen odhlašuješ. Poté mu velký TP pošleš na jeho osobu odhlášený. On poté jde na úřad s velkým a malým TP a se značkama a s pojistkou, kde mu malý vezmou, dají nové značky, nový malý tp.
http://www.libere...1c08276a62
Tento jsem vyplňoval. Značky nech doma ty ti nikdo brát nebude a malej ORV chcou taky a zelenou kartu si kopíroval, nevím proč.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis