Zdravím, řeším pořízení y-svodu, budu rád za vaše postřehy a návrhy, který vybrat. Co jsem zatím koukal tak za Touratech se mi opravdu nechce dávat skoro 8tis., druhý adept je od Zacha, máte ho někdo? A vůbec, jak je to pak s hlukem při montáži s origo koncovkou, nepřekračuje to pak limit, aby s tím člověk neměl oplejtačky hlavně v zahraničí, díky
Ja bych ysvod daval jen s ladakem, s origo bych se na to vykaslal....proc to vlastne chces? Ja daval komplet Remus vyslo to asi 13,5 tis. a dobry, ale urcite bych se bez problemu obesel i bez tyhle upravy
plesm napsal:
Zdravím, řeším pořízení y-svodu, budu rád za vaše postřehy a návrhy, který vybrat. Co jsem zatím koukal tak za Touratech se mi opravdu nechce dávat skoro 8tis., druhý adept je od Zacha, máte ho někdo? A vůbec, jak je to pak s hlukem při montáži s origo koncovkou, nepřekračuje to pak limit, aby s tím člověk neměl oplejtačky hlavně v zahraničí, díky
Pokud máš zájem o Y-svod obrať se co nejdřív na RPTuning zrovna bude vyrábět na R 1150GS komplet i z koncovkou. Můžeš se svést s ním. Bude to levnější. Telefon na stránkách RP.
xavier napsal:
Ja bych ysvod daval jen s ladakem, s origo bych se na to vykaslal....proc to vlastne chces? Ja daval komplet Remus vyslo to asi 13,5 tis. a dobry, ale urcite bych se bez problemu obesel i bez tyhle upravy
protože si nechci zničit kat, je to z důvodu cesty do krajin, kde nejspíše bezolovnatý benzín znají jen z doslechu o laďák zatím nemám zájem pouze ten svod z uvedeného důvodu...
Bud jak psali zkus RP tuning a nebo to udelej jak ja.Koupil sem na strankach motorkari.cz delany nerezovy s pripojkou na lambdu kterej je delany podle Zach za cca 2900 a spokojenost.Inzerat najdes na motorkari.cz v sekci nd pro bmw r1150gs.Jak dojedu z prace poslu ti sz s telefonem na pana a taky odkaz na zvuk.Na moto jsem to daval pred 14dny.Resilo se to tu i v jinym tematu.Myslim vyfuk ZACH...
edit:
tema zde:
http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?thread_id=7518&rowstart=20
Upravil ALF-gs dne 26.03.2012 13:10
MAjo400 napsal:
Zdravím,chcem vás poprosiť či nevie niekto kde príde namontovať tento diel. http://imageshack...6049c.jpg/
Ďakujem
Aky maš zvod? Možeš dať detail na tu najmenšiu dierku, je kuželova -zapustena?
Upravil JRM66 dne 16.12.2012 21:18
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.