Žádám o radu.. Bundu "Rallye 2 Pro" už asi novou nekoupím a Rallye 3 nemá ty funkce, co 2.. (škoda) Nejde sehnat něco podobného, jako Rallye 2, tedy 3-dílnou, vrchní bunda, střed síťovina s chráničema a nepromokavá vložka? (o odepínacích rukávech ani nemluvím..) Díky za odpověď.
Jestli se nepletu, jedinej zasadni rozdil je v tom, ze R2P mela 2 vlozky a R3P ma uz jen jednu (thermo vcetne membrany), coz mi dava jednoduchost a smysl.
Odepinaci rukavy ma taky.
Tak jinak. Zásadní (pro mě) rozdíl je: U rallye 2 odepnu vrchní bundu a jedu jen v síťovině s chráničema.. To pro případ horka a pomalejší jízdy.. U trojky to, pokud vím, nejde.. Sice odepnu rukávy, ale i s chráničema. To by mohlo bolet..
Upravil polo dne 28.03.2012 10:33
Tak to by me nenapadlo protoze R3 je dobre vetrana nikdy jsem stim nemel problem.
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
Při terénní vložce a třiceti ve stínu ti žádné dobré větrání nepomůže.. Buď musíš jít do "krunýře" plus dres a nebo něco jako rallye 2 (síťovina s chráničema) A nebo být tvrďák a potit se a potit se...
Upravil polo dne 28.03.2012 10:47
R3P ma opravdu odepinaci rukavy se vsim vsudy (i proto verim, ze je nikdy neodepnu). Zustane proste vesta jen s paterakem.
Akorat jsem vubec netusil, ze R2P tuhle moznost ma a to souhlasim, ze zni dost vyuzitelne .
Upravil Alda dne 28.03.2012 11:36
Mám R2P. Po krátkém čase jsem vyhodil chrániče a místo nich začal pod bundou vozit košili. Rozhodně líp sedí na těle (při pádu se hned neposune), chrániče jsou kvalitnější, slušná košile i dobře větrá. Zhruba po roce jsem sundal rukávy a na bundu je vracím jen zřídka. Rozepínání celého rukávu podél je super, ale odepnutí je stejně rychlé a s lepším ventilačním výsledkem. Goretex jsem na sobě neměl nikdy ... V postatě jsem dospěl do stavu, kdy jsem R2P degradoval na vestu. A to je za ty prachy trochu luxus. Takže můj názor jak dostat za stejné peníze více muziky je normální enduro bunda (bez chráničů, vložek) s odepínatelnými rukávy + chráničová košile + dres nebo ani ten ne (léto) + případně pláštěnka. Na enduru takhle v pohodě jezdím jak v pařácích, tak v lednu. Jen volím spodní vrstvy. A jestli chceš tip na tu bundu tak třeba toto
mam relly 3 a nedam na to dopustit fakt super oblecko ma to vsetko co treba aby super oblecko malo . len ta cena ale tu som casom akosi preglgol a som spokojny nadmieru.
polo napsal:
Tak jinak. Zásadní (pro mě) rozdíl je: U rallye 2 odepnu vrchní bundu a jedu jen v síťovině s chráničema.. To pro případ horka a pomalejší jízdy.. U trojky to, pokud vím, nejde.. Sice odepnu rukávy, ale i s chráničema. To by mohlo bolet..
zkoušel jsi někdy jet pouze v té síťovině z R2P? Já jsem jsi ji kdysi v Řecku vyndal (bylo 50°C na slunci) a jel pouze v ní a po 10km jsem to zase nacpal nazpět.
Nejen, že ti chrániče nedrží na místech, která mají chránit, protože je neomezuje bunda, ale vůbec nic ti nechrání hrudník. Není to dělané pro tento případ. Nakonec jsem před 2 roky chrániče z bundy vyhodil úplně (jako doktůrek) a vozím pod ní krunýř a sólo loketní, které chrání lépe.
Další mínus oproti R3P je vrchní materiál, který když u R2P nasákne při dešti, i když díky spodní Goretexové vrstvě jsi v suchu, tak se suší celý den.
Jinak tomu oblečení není co vytknout, co do větrání, kapes, vnitřní kapsy na Camelbak, ...
polo napsal:
zkoušel jsi někdy jet pouze v té síťovině z R2P? Já jsem jsi ji kdysi v Řecku vyndal (bylo 50°C na slunci) a jel pouze v ní a po 10km jsem to zase nacpal nazpět.
Nejen, že ti chrániče nedrží na místech, která mají chránit, protože je neomezuje bunda, ale vůbec nic ti nechrání hrudník. Není to dělané pro tento případ. Nakonec jsem před 2 roky chrániče z bundy vyhodil úplně (jako doktůrek) a vozím pod ní krunýř a sólo loketní, které chrání lépe.
Další mínus oproti R3P je vrchní materiál, který když u R2P nasákne při dešti, i když díky spodní Goretexové vrstvě jsi v suchu, tak se suší celý den.
Jinak tomu oblečení není co vytknout, co do větrání, kapes, vnitřní kapsy na Camelbak, ...
Naprostý souhlas. Ta síťovina je tam hlavně proto, že to rychle vyndáš i s chráničema, např. když chceš prát nebo jet bez chráničů. Prostě to jen odepneš-systém super. Rozhodně to ale není určeno pro jízdu bez vrchní bundy...vlaje to jak pirátská vlajka a chrániče po 5ti minutách jízdy máš místo na lokti, tak na rameni...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10