Mám teď možnost nabídnout Bankovní účet ZDARMA u GE money na cca 86 let
Nemám nic společnýho s bankou!!! jen mi to nabídli jako klientovi, že můžu mít účet zdarma, ale musim mít dva další k sobě. Je tam vše zdarma platby kartou, internetbanka, výběry na pokladně, vedení. Můžou to použít i lidé co už mají účet u GE a budou mít vedení tohoto účtu pak zdarma.
Nebo jako účet do rezervy.Zadarmo to přece neni drahý.Pokud by někdo měl zájem tak SZ a já mu dám kod, s kterým si skočí do banky a je to.
Je to omezený do 8.4!
Jojo a pak ti dají mobil že, za to že jsi nalakal další 2 lidi. A zapomněl jsi napsat že na ten účet musí posílat nemalé peníze
Letáčky jsem viděl na pobočce.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Jojo a pak ti dají mobil že, za to že jsi nalakal další 2 lidi. A zapomněl jsi napsat že na ten účet musí posílat nemalé peníze
Letáčky jsem viděl na pobočce.
Počkej cože? Já ale o žádným mobilu ani nevim Jak píšu výš tak mi to nabídli na pobočce, že jestlinechci mít svůj účet grátis (a kdo by nechtěl), tak že musime akorát byt minimálně 3 o žádným posílání peněz nic neříkali!Nepleteš si náhodou nějaké akce?
Je to možný, je to asi 14 dní co sem to četl.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ahoj Je to účet GENIUS GRATIS. Jediná podmínka je aby to takto měli založené alespoň 3 lidé. A fakt je vše zdarma. Teď jsem volal na jejich infolinku. 800 800 333. , http://www.mesec....-a-korist/
Upravil Jarda 900 dne 30.03.2012 09:17
Účet zdarma je určitě fajn věc. Nicméně zas tak zdarma to není - musíš suplovat práci jejich "náhončích" a pak to máš "zdarma". Čili musíš na začátku "zaplatit" dalšími dvěma novými klienty.
A radši bych si ještě pročetl podmínky smlouvy, hlavně drobné malé písmo dole na konci stránky...
Darek napsal:
Účet zdarma je určitě fajn věc. Nicméně zas tak zdarma to není - musíš suplovat práci jejich "náhončích" a pak to máš "zdarma". Čili musíš na začátku "zaplatit" dalšími dvěma novými klienty.
A radši bych si ještě pročetl podmínky smlouvy, hlavně drobné malé písmo dole na konci stránky...
I Jarda to potvrdil.A tu práci bohužel supluji já Pro ostatní je to už grátis a bez starostí
Stačí, když jim řekněš, že chceš účet zrušit... oni ti ho dají zdarma i když nebudeš mít další 2 k sobě.H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /