Semtam se mi při studeném startu u 1100GS stane, že když už motor naskakuje a já pouštím tlačítko, ozve se takové zachrčení, nedělá to pravidelně, vždy při studeném motoru...udělal mi to za posledních 1500km asi 4x. Nikdy během točení, vždycky na konci, když se motor rozbíhá. Motorka má 43000km, rok 1998.......stav km je stopro pravý a nezdá se mi to na tolik, aby začal zlobit starter Má s tím někdo zkušenost? Předem díky!
BMW R1100GS - '98 - 70000km
Podle mě je to určitě startér ..... takže sundat, rozebrat, vyčistit a namazat? Nebo je něco, co je třeba měnit? Mám GSo od listopadu, tak mě to trochu vyvedlo z míry
Upravil xtmotoman dne 29.03.2012 22:02
Díky moc, zkusím to podle článku rozebrat a vyčistit ...... je fakt, že v poslední době mi i navzdory novej baterce zlobilo ABS.....tak jsem dal gelovku od zetora a je to v pohodě, možná to mělo souvislost i s tim startérem.
Ahoj, určitě to bude startérem. Mě to dělalo taky - sem tam zachrastil, nenaskakovalo ABS.. Nakonec se musel vyměnit stator, protože tam byly urvané 2 magnety... Ale nechcu strašit, třeba to chytneš včas
kačeR1100GS
Lu_cas napsal:
Ahoj, určitě to bude startérem. Mě to dělalo taky - sem tam zachrastil, nenaskakovalo ABS.. Nakonec se musel vyměnit stator, protože tam byly urvané 2 magnety... Ale nechcu strašit, třeba to chytneš včas
Doufám že jo, zas tolik najeto nemá ..... chystam se na něj o víkendu, tak snad bude stačit vyčistit a promazat, co jsem pročítal fórum, tak uhlíky by měly bejt v pohodě po tolika km.