Když dochází palivo u mé 1100 gs, tak než mi blikne rezerva mi to chcípne. Nastartuju a frčí dál. Je to normální ?? Už se to stalo párkrát.
A kolik pak ujedu ?? Já teda vždy frčím natankovat, protože kdybych měl snad někdy Ingrid tlačit, tak to považuji za zostuzení značky.Tož mi někdo poraďte, páč su pořád GS zelenáč(Ikdyž bych tu mnohým moh dělat tátu)
Upravil Juan dne 06.05.2008 22:38
www.lc8adv.cz
Me to u 1100 nechcipne.Na rezervu jsem jel 55km a pak radsi natankoval.Veslo se 22,7l.Asi tam jeste trochu benzinu bylo.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No ono to chcípne vždy před prvním probliknutím rezervy. Jak na potvoru mi to už dvakrát chcíplo na kruháku. Na rezervu taky nejezdím. Když se to stalo po třetí, tak jsem trochu zvedl volnoběh, ale tím to zdá se nebylo. Asi tam mám takovou funkci navíc.
www.lc8adv.cz
Tož Bohušu sice tu píšu že su zelenáč, ale rozjezdy už mi trochu idů. Dokonce už sňů přefrčím pár metříků po zadním a nescípne. Ale inak fšem díkas za rady. Alespoň fčuleky vím, že to není normální a budu to řešit. Asi tá potfora chce furt plnů.
www.lc8adv.cz
Ahoj mě když začne svítit hladové oko to nikdy nechcípne a nechcíplo, a když jedu natankovat hned co se rozsvítí, tak se tam vejde 18 až 20 litrů, takže mi tam zbývá kolem 5 litrů což je tak na 100 km. max!
čau to se mi nák nezamlouvá. jestli náhodou nemáš neco přicpanýho,paliváč nebo něco.ale já to vyřesil tak že kddyš jsen dával na mou 1100gs 30litrovou nádrž z advenčra tak jsem si přihnul plovák a rezervu mám tet 10litrů dojezd do 150km
Mě se to taky nezdá - mám 1100 a když blikne rezerva, tak nechcípá (teda kromě toho, co psal bohumil) - koukal jsem do návodu a 1100GSo má nádrž na 25 litrů - když mě blikne rezerva a jedu hned na benzinu, tak tankuju něco přes 18 litrů (kolem 370 km) - jinak to už teď neřeším - při tankování do plna si vynuluju denní počítadlo a tankuju kolem 420 - 430 km - podle spotřeby se dotankování pohybuje mezi 20 - 22 litry, takže zbývá pořád dost exkluzivní dojezd - kdyby bylo nejhůř, tak si myslím, že těch 500 nějak došolichám (ale to už je opravdu s kanystrem po ruce).