Zkušenost nemám, ale vypadá to pěkně....já osobně až budu měnit motoovlečení, tak už pouze něco takového,, pakistánského,, už žádné
TOP značky vyšlechtěné o slohové práce v komentářích. Ony ty TOP věci totiž o moc víc za trojnásobek ceny neumí. Jen já si to testuji tzv. za vlastní..****
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
Zkušenost nemám, ale vypadá to pěkně....já osobně až budu měnit motoovlečení, tak už pouze něco takového,, pakistánského,, už žádné
TOP značky vyšlechtěné o slohové práce v komentářích. Ony ty TOP věci totiž o moc víc za trojnásobek ceny neumí. Jen já si to testuji tzv. za vlastní..****
pepanku, souhlasím s tebou!!! Když se podívám na ceny těch TOP modelů, tak mě zebou i oči a to sem si myslel, že když sem koupil kožešinu PSi na naked za 18 fíků, že sem koupil nejdražší obleček ve vesmíru!!
Mě spíš zajímá, jestli to někdo neviděl na vlastní oči. Zajímá mě hlavně ta cordura AFT, podle fotky to vypadá, že z AFT je jen ta světle šedá část v oblasti hrudníku a přední části rukávů
Já mám už několik let jejich levnou řadu, nevidím nikde větší nedostatky, dokonce přítelkyně si vybrala stejnou značku, ta vybírala zas dle vzhledu a střihu, také si nestěžuje, každý rok je prodává jeden němec na motocyklu v Holešovicích.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Viděli jsme to v reálu, AFT jsou takové proužky vpředu. Mě to nejvíc pripomnělo Rallye2 - ty přední otvory s mřížkou, tak podobný princip. Za ty peníze to z AFT celé ušít prostě nejde.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Mám od nich celé oblečení, v pořádném dešti nezkoušeno, nicméně jiné 4XL které by mě pasovalo a jiné boty na mé ploutve s vysokým nártem jsem nesehnal, zatím pohoda, zdá se to dobře udělané, vložky odepínací, kamarád je prodává a problémovou věc by mě neprodal. Tak asi tak.
Tento týden jsem si koupil Modeka Tacoma. Jsem zvědavý jak budu spokojený. Chvíli jsme chodil a koukal co by mi vyhovovalo. koukal jsem na psi, na alpinewtar, Rst. Tacoma mi dobře velikostne sedla. Jen taková maličkost: made in pákistán.-((.
Upravil aldags1 dne 24.05.2014 06:35
BMW 1200 GS a ///M3
V pakistánu se šije všechno z těch "levnějších" hadrů... a nebral bych to jako nevýhodu... Některé modely mají opravdu materiály které se jinak vyskytují až na modelech o polovinu dražší u jiných značek...
Upravil HonzaGS-SV dne 24.05.2014 08:32
kámoš je má též, sic nějakou tu levnější řadu ale koukal jsem na to když byl u nás na krámě a není to vůbec špatné. Nesmíme bejt moc rozmazlení , to k našemu ježdění přeci patří trochu navlhnou. Za mě doporučuji..
tom3
měl je někdo na sobě? Jsou průvzdušné nejsou jak pláštenka a jak jsou na tom chrániče?
Puvodně jsem uvažoval o PSI, ale toto vypadá pěkně a za dobrou cenu.
a jak jsou na tom kalhoty?
http://www.modeka.cz/cz/produkty/#!box/cool_black/63/2/m
u tech bývá nejvetsi problém pokud nejsou dobře větrané..... nerad bych si zas koupil pláštenku :-D
Upravil macabe dne 24.05.2014 11:54
Je mi to úplně šumák ale jen jedna drobnost - všechni výrobci, se kterými spolupracujeme, přestali dělat věci na motorky s CoolBlack úpravou, protože to oblečení během asi tří sezón zhnědne. Prostě z černé se stane hnědo-šedá barva. Je to vlastnost, nikoliv chyba ale těžko se to vysvětluje zákazníkům. U oblečení, které má záruku delší než dva roky, je to docela problém, protože třeba model Rukka Armas, který se s CoolBlack dělal, byl poměrně drahý a lidi to reklamovali. U značek, které mají dvouletou záruku, to je asi jedno, protože to pak už bude mimo záruku.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Je mi to úplně šumák ale jen jedna drobnost - všechni výrobci, se kterými spolupracujeme, přestali dělat věci na motorky s CoolBlack úpravou, protože to oblečení během asi tří sezón zhnědne. Prostě z černé se stane hnědo-šedá barva. Je to vlastnost, nikoliv chyba ale těžko se to vysvětluje zákazníkům. U oblečení, které má záruku delší než dva roky, je to docela problém, protože třeba model Rukka Armas, který se s CoolBlack dělal, byl poměrně drahý a lidi to reklamovali. U značek, které mají dvouletou záruku, to je asi jedno, protože to pak už bude mimo záruku.
Potvrzuji. Kolega Polda (teď Hondař ) má Halvarssons, nejvyšší řadu, bunda tuším za 16 a zhnědly mu za dva roky rukávy. Reklamoval a bylo vyměněno. Nevím jistě, jestli to byl zrovna tento kůlblek, ale byly prostě hnědý.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Mám, v průtrži z Chorvatska, pak cca 100km déšť, OK, nebyl potřeba nepromok. Kvalitní oblečení, mám i boty, možná to není nejkrásnější, ale kvalitní to je. Toť moje zkušenost.
bobGS napsal:
Mám, v průtrži z Chorvatska, pak cca 100km déšť, OK, nebyl potřeba nepromok. Kvalitní oblečení, mám i boty, možná to není nejkrásnější, ale kvalitní to je. Toť moje zkušenost.
A ty máš přímo tu AFT-routing? A boty máš jaký od nich?...