Dne 28-29.4.2012 pořádám enduro-školu pod vedením Milana Holého pro zvané omezené celkovým počtem účastníků na 20. V současné době je 5 míst volných v případě zájmu se mi ozvěte na t.č. 724282837. Podrobnosti po telefonu (velice zajímavá cena). Místo konání bývalá radarová základna v Kozlanech u Náměště nad Oslavou. Možnost přespání ve vlastních stanech, vojenském stanu společně s kamarády (hrozí nevyspání) za mírný poplatek 100,-Kč/noc. Občerstvovna přímo v areále, kde se také jezdí.Očekávaný příjez účastníků v pátek z důvodu brzkého sobotního začátku výcviku.
Jména přihlášených:
Ondra + 2
Tonda
Myrek
Nori
Vevis
MrGS
servisák
mara + moňa
Toli
Joe
Jura
Bogus
Milosch
Hombre 006
Pertla
Žirafák
Tomas 77
Prouky
O B S A Z E N O
Všem ostatním zájemcům se omlouvám. Ruda-Joe
Upravil joe dne 26.04.2012 14:24
Hlásím se jako náhradník. Moc rád bych jel, ale mám jet touto dobou na služebku. Na 100% to budu vědět až 13.4. Ozvu se.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
TKC budu nazouvat těsně před akcí,snad něco ještě natrénuji.Hlavně aby byly na biku už padací rámy,snad na mě v TT čekají.
Jinak,bojím bojím.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Jo to potřebuju taky zjistit.Předminulej víkend sem jezdil trošku po polích a už se na tom cejtim o dost jistěji .Zkoušel sem to vypnout stejně jako na šestpade ale nejde to
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Jo to potřebuju taky zjistit.Předminulej víkend sem jezdil trošku po polích a už se na tom cejtim o dost jistěji .Zkoušel sem to vypnout stejně jako na šestpade ale nejde to
Protiprokluz stačí podržet klidně i za jízdy má 3 módy zapnuto, enduro, a vypnuto na displeji máš kolečko a v něm písmeno S nebo přeškrtnutý kolečko a svítí varovný trojúhelník. ABS vypneš na místě se zapnutým motorem podržíš tlačítko.
Doufám, že všichni účastníci v případě jakéhokoli důvodu pro nemožnost se zúčastnit se ozvou. Děkuji. V případě zájmu budou přibraní potenciální náhradníci.
To k diskuzi jestli prezout nebo ne je asi lepsi par obrazku nez tisic slov. Asi bych necekal ze Milda bude setrit neci telo nebo techniku (od toho prece prodavaji ty protektory, ne.. ). V kazdem pripade to vazne stoji za to.
MarTTin přiložený následující obrázek: