moje skusenosti sice boli na 1150 A ale osobne poznam 3 ludi (slovakov co chodia aj sem) co jazdili tu istu kombinaciu na 12 GSA s rovnakymi dobrymi pocitmi ako mam z toho ja.. koniec koncov ja som to odkukal od nich
Čágo,sice nemám 1200,ale tuhle kombinaci jsem jezdil poměrně dlouho taky a uplně bez problému.Kdybych býval nezkusil Scouty tak v téhle kombinaci pokračuju i nadále !
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Na 1150 jsem jezdil to samy, kdybych ted chtel spunty tak koupim to samy. Jen na vode se muselo trochu opatrneji, hlavne kvuli zadku, ale jinak vydrzi hodne i na asfaltu,naklony perfektni, v terenu berou slusne,idelani sucho a kameni,takze albanie. Celkem zadni huci a jinak uz jen samy pozitiva.
Aktualne 1250 GSA HP
moje skusenosti sice boli na 1150 A ale osobne poznam 3 ludi (slovakov co chodia aj sem) co jazdili tu istu kombinaciu na 12 GSA s rovnakymi dobrymi pocitmi ako mam z toho ja.. koniec koncov ja som to odkukal od nich
raptor
Neber to že bych ti nevěřil,ale prostě víc hlav, víc ví a já v podstatě tu gumu co koupím už nebudu mít možnost(čas) zkusit před odjezdem do Albánie a nechci mít pak problém na cestě...
Kubrt napsal:
Čágo,sice nemám 1200,ale tuhle kombinaci jsem jezdil poměrně dlouho taky a uplně bez problému.Kdybych býval nezkusil Scouty tak v téhle kombinaci pokračuju i nadále !
Scouty mí přidjou dost silniční vzorek-čistě jen vizuelně-nikdy jsem je nezkoušel,ale nedokážu si představit že by s timhle vzorkem dokázali se čistit v bahně atd...
Jinak o problemu Mitasek na mokru jsem už slyšel hodněkrát a hodně lidí i z mého okolí je proto nejezdí...
Na okru to neni vylozene problem, ale chce to proste optarneji,klouznou o neco driv nez TKC. Alespon to tak bylo 2 roky zpet u E09Dakar,ze bych je kvuli tomu nejezdil, to zas neee,pac je to jinak super guma
Aktualne 1250 GSA HP
raptor
Neber to že bych ti nevěřil,ale prostě víc hlav, víc ví a já v podstatě tu gumu co koupím už nebudu mít možnost(čas) zkusit před odjezdem do Albánie a nechci mít pak problém na cestě...
Tom
tome uuuuuuuplne v pohodicke, moja reakcia vobec nebola o tom co si nacrtol... len som ti chcel dat vediet ze ja osobne poznam troch co s tou kombinaciou boli spokojni