Celý život jezdím na motorce a vystřídal jsem toho strašně moc. Je mi 66.Bavil jsem se veteránama , asi 20 ks , a tak jsem pořád něco sháněl a kupoval. Letos jsem si pro radost koupil starší 800GS a tak jsem zajel do TU .Ale s tím, jak se ke mně chovají v 2B moto v TU jsem se ještě nesetkal. Perfektní jednání šéfa (Jan Götz) i celého personálu , vstřícnost a rady ,i za cenu, že třeba nekoupíte, velký sortiment, super servis i dobré ceny, vzhledem ke konkurenci.
To prosím není reklama, to je moje zkušenost s 2B. KUKY se vrací
Objednával jsem u nich kufr a maximální spokojenost cena přijatelná a hlavně maximální ochota. Dokážou sehnat i jiný sortiment než mají na eshopu.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Souhlas , nakupoval jsem u nich pouze přes eshop /jsem z Havířova / ale musím konstatovat ochota ,vstřícnost a příjemné jednání. Co momentálně nemají , jsou schopni v krátké době obstarat. Jen víc takových profíků.
Upravil Olin dne 27.02.2013 09:04
pepanek1150 napsal:
TTo by TTam někteří poTTřebovali na školení
Názory jsou různé a nezajímají mne žabomyší války některých zde. S TT mám z a t í m ty nejlepší zkušenosti. Rozlomilo se mi D 3 a nikdo nic neřešil reklamace bez problémů a jak vím, tak i u ostatních. Nakupoval jsem u nich několikrát po netu a i jednání super. U mne má TT . A 2B jsou fajn kluci.
Nakupoval jsem u nich Wunderlichácký věci, sami přidali do zásilky ten velký katalog ... vždy zavolali pokud něco bylo třeba dojasnit, přístup na jedničku ...
/Flare
caute,zrovna vtej predajni obkukujem jedno GSAcko na fotke vyzera ako nove len to mam cca 630km..ci by sa tu nasiel niekto blizsie kto by sa na ten advik pozrel?vopred vdaka za odpovede
Upravil tapsi dne 30.03.2013 18:04
Já u nich kupoval pouze pár doplňků a jednou jsem tam přijel se zadním kolem na přezutí. Borec v dílně všeho nechal a na počkání přezul a vyvážil. Za mě dobrý. V pátek tam mám cestu, mohu se u nich zastavit...
Born To Lose. Live To Win.
Tvl co chces jeste vice zkoumat,vomejluj s nima servisku,pocet majitelu,popr.tl D no a pokud to bude ok Vem dodavku a pro pekne moto jezdím 1200km na otocku bezne.U kompu ji nekoupis.[/right]h
Upravil Bob dne 31.03.2013 19:02
bob mam to 630km nechcem skumat nic viac len ci je vsetko tak ako to sa tam pise, ale ty sa vtych moto vyznas na rozdiel od omna..vdaka za radu
Upravil tapsi dne 31.03.2013 19:05
Nech si poslat mailem tp D pokud mas znameho u Fmoto nech ji tam prokadrovat,pokud ma servisku mas tam stempl. Servisu potom tam muzes napsat. Zavolat a zjistit jestli tam moto bylo servisovane,