Takže Aldo a spol.-kdo jste teď v Rakousku,kdo hodláte zítra zdolat Gross,jsem připraven v základně obci Obertraun a stačí dát info o zítřejším kafi na Grrosglockneru.Ráno sem ještě mrknu a jestli záchvěv odezvy tak uvidím.....*pissed*
..no tak jsem se toulal sám a jestli vyjde odeslání obrázku,ještě pošlu další.jinak lokalita Loser,Rakousko,včera odpolko.
Topol přiložený následující obrázek:
Mno já jezdím z HK na Linz-Gmunden-Hallstatt-Obertraun(odtud denní výlety po okolí,toto byl jeden z nich)..jinak cesta nahoru placená,ale oproti Grosu za hubičku a stejně krásná,ale komornější atmosféra.
My sme dnes dali taky okruh po Rakusku - 450 km z Bratislavy a naspat. Presli sme lyziarske strediska St. Corona, Semmering, potom motorkarsky raj okolo Kalte Kuchl - bol tam nejaky DUCATI Week. Pocasie paradne, az na jedneho motorkara vystreleneho v jarku bola pohodicka. Stalo by za to ist dalej a prespat.
Topol, kde tam spis? Daj nejaky prijemny penzion, pliiis. Rakusko mam rada, je tam toho vela, co stoji za zhliadnutie.
Par albumov z Rakuska: http://picasaweb....m/kwasak74
Nadherny je Naturpark HoheWand, ale tam je to skor o vyhlade, ako o jazdeni
Upravil Kwasak dne 11.05.2008 22:39
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...
Kwasak napsal:
My sme dnes dali taky okruh po Rakusku - 450 km z Bratislavy a naspat. Presli sme lyziarske strediska St. Corona, Semmering, potom motorkarsky raj okolo Kalte Kuchl - bol tam nejaky DUCATI Week. Pocasie paradne, az na jedneho motorkara vystreleneho v jarku bola pohodicka. Stalo by za to ist dalej a prespat.
Topol, kde tam spis? Daj nejaky prijemny penzion, pliiis. Rakusko mam rada, je tam toho vela, co stoji za zhliadnutie.
Par albumov z Rakuska: http://picasaweb....m/kwasak74
Nadherny je Naturpark HoheWand, ale tam je to skor o vyhlade, ako o jazdeni
...já spím na českým penzionu Schober,nebo tam v ulici vždy někdo zimmer frei má....jinak za 20 éček na noc to neřeším,jako základna dokonalost!Je to ta vesnice vlevo dole na foto,protilehle za jezerem je vidět Hallstatt.