Ahoj. Jak máte vyřešen teploměr na motorce? Nevím, jestli na novějších modelech je, ale na 1150 tahle užitečná maličkost není. Celkem mi to chybí, co jsem tam měl, většinou odešlo/umřelo na vodotěsnost. Ideální by bylo něco vodotěsnýho, digitálního a podsvícenýho. Našel jsem pár tipů na ADV Riders, ale taky nic mimořádnýho.
Tak dejte nějakou inspiraci!
Dawid přiložený následující obrázek:
[105.06Kb]
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Už od minulé sezony to "řeším"... Našel sjem toto http://www.bike-i.../s-850602/ ale nechce se mi za to dávat ty peníze... je to jen teploměr. Ale něco na tento způsob by se mi líbilo...
No ono to neni podobne, ale uplne stejne akorát stříbrné provedení (od firmy Motodetail)... Bike-in bere od Louise... 5e je dobrý, ale zase to poštovné bude od sousedu někde jinde.
V Prahe mas predajnu, mali by to mat v tej istej cene (aspon myslim ze ked som ja zhanal veci v Novych Zamkoch v predajni tak mali katalogove ceny) http://www.motocy...is_v_prazesliver
Mam ten digitalni z druhe fotky asi 3 roky. Zatim jede bez problemu stale na prvni baterku. Suchy zip ho udrzi bez problemu. Prvni dest vydrzel. Nocni prutz mracen ale uz ne a nejakej den nesel, pak vyschnul a zacal opet fungovat.Rozebral jsem ho, trochu zatesnil silikonem a od te doby no problem. Jediny ze neni moc rychlej, kdyz ho vezmu treba z garaze do pokoje tak mu trva par minut nez se srovna a po desetinach dojde na spravnou teplotu-tohle ale na moto nevadi.
Aktualne 1250 GSA HP
Tak přesně tohle řešim taky... Koukal jsem na to u Máři a zalíbilo se mi to.Extra to nepotřebuju,ale chci to
A chtěl bych přesně ten,co je na druhý fotce...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Tak přesně tohle řešim taky... Koukal jsem na to u Máři a zalíbilo se mi to.Extra to nepotřebuju,ale chci to
A chtěl bych přesně ten,co je na druhý fotce...
Tento teploměr jsem nedávno koupil u Louise za necelých 10E...
Born To Lose. Live To Win.
A jako každý správný Ráman (čtenáři A. C. Clarka vědí) to mám pojištěné ještě digitálním multimetrem s teplotní sondou - zde ve stupních Celsia
Dovi přiložený následující obrázek: