Zdravim, dá se toto použít jako nouzová opravná sada? Mám spíše na mysli spojkové lanko na Dakara. Nechce se mi dávat 800 za nový a vozit ho s sebou jen jako pojistku.
Ahoj lidi, současné motorky rozebírat, kvůli prasklému plynovému lanku, je hodně nepříjemné a u mnoha motocyklů na silnici nemožné.
Tady je opravná sada plynového lanka, bez rozebrání motorky. Je to český patent, unikátního řešení, bez rozebrání a prakticky bez nářadí. Práce na 10 - 15 minut !
Jestli by někdo o tom uvažoval tak jednu tu sadu mám doma, prodám ji za 200,- je nová a nepoužitá, v plech. krabičce jak je uvedeno, je to ta sada SOS Clasic Bike (nová stojí 340,-)...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Jestli by někdo o tom uvažoval tak jednu tu sadu mám doma, prodám ji za 200,- je nová a nepoužitá, v plech. krabičce jak je uvedeno, je to ta sada SOS Clasic Bike (nová stojí 340,-)...
Já jí vezmu a vyzvednu si jí osobně v Hořo Párkrát už jsem Tě tu na motce asi potkal. Posílám ještě PM a pošli prosím tel., aby jsme se domluvili, nebo mi rovnou cinkni. Dík