Přítelkyně tam má přízeň tak se tam asi někdy objevíme zase; loni jsme spali v Dýšině, snad Europenzion se to jmenovalo,už nevím přesně;je tam nad Plzní bombový muzeum voj.techniky Ale ta vyjížďka z toho pivovaru může být taky zajímavá Šumava to je moje srdeční zálezitost
Upravil kim dne 23.04.2012 20:31
kim napsal:
Přítelkyně tam má přízeň tak se tam asi někdy objevíme zase; loni jsme spali v Dýšině, snad Europenzion se to jmenovalo,už nevím přesně;je tam nad Plzní bombový muzeum voj.techniky Ale ta vyjížďka z toho pivovaru může být taky zajímavá Šumava to je moje srdeční zálezitost
Šumava jsou jedny z nejkrásnějších víkendových vyjížděk, ale já se jí asi vyhnu, nemám rád tyhle davový jízdy... Uvidím, nechávám to otevřené...
Tak kromě Ludy46 tam asi nikdo jiný z našeho fóra nebyl... Sice BMW vrtulek hafo, ale na žádné motorce ani tričku nebylo nic, co má co dočinění s fórem...
Nějaké fotky už jsou dohledatelné na Rajčeti nebo na plzenskyjezdec.cz
rubigs napsal:
Byl jsem tam,jel jsem i na Špičák a dle mého názoru nejhorší prvomájová vyjížďka.
Myslel jsem si, že to byla tvoje motorka... Parkoval jsi dole před výjezdem na horní parkoviště, že? Vyjížďku jako takovou hodnotit nemůžu, nikdy jsem ji nejel, nemám rád tyhle hromadný výlety s klukama na silničních, který to točí do plnejch jak to jen jde a driftujou ještě častěji... Bohužel i letos mě tohle odradilo, když to předemnou na Ninje jeden ma*or předvedl...
Ludo46 napsal:
Ještě že jsme jim ujeli a dorazili na Šumavu samostatně
Jaký to bylo na tý Šumavě? Zatím jsem neviděl fotky ani videa odtamtud...
Upravil xHackerM dne 02.05.2012 12:05
Klobása dobrá, jinak k vystoupení borce na parkovišti se radši vyjadřovat nebudu bo jsem už zmlsaný různými vystoupeními streetfighterů
BMW R 1250 GS Exclusive
Ludo46 napsal:
Ještě že jsme jim ujeli a dorazili na Šumavu samostatně
Vyjeli jsme ve druhej skupině,z Plzně na Vysokou nás policajt vedl +-40km/h,to jsme vydrželi až k Dobřanům,tam jsme se trhli,v Přešticích dojeli první skupinu a ta jela v pohodě.
xHackerM napsal:
[quote]rubigs napsal:
Byl jsem tam,jel jsem i na Špičák a dle mého názoru nejhorší prvomájová vyjížďka.
Myslel jsem si, že to byla tvoje motorka... Parkoval jsi dole před výjezdem na horní parkoviště, že? Jj,tam jsme stáli,vedle byla ještě bráchovo modrá 1200 GS a kámošovo červená 1100 GS.