zdar chlapi, ty inteligenti ve stratosu mi při zaškrcení přišroubovali doraz plynu na ty hvězdičky což by samozřejmě nebyl takovej problém kdyby nebyl uprostřed hvězdičky ještě čep takže se tam tim klasickym bitem nedostanu. nemáte někdo náhodou ten hvězdcovej bit s dutou hlavičkou? popřípadě kde by se dal sehnat?
maqrtek přiložený následující obrázek:
Spíš někde kde se specializují na nářadí atd... vím v okolí (menší 25 000 město) minimálně o dvou místech kde je 100% mají od různých výrobců - v Hobby marketu koupíš dvojnásobně dražší a kolikrát i horší než v těch speciálkách... hlavně v těch speciálkách koupíš i jednotlivé bity naprosto bez problémů.
Olin napsal:
Koupil jsem sadu těchto Thorxů - fajfky , z jedné strany plné , z druhé s otvorem za cca 50kč. Železářství, ale viděl jsem je i na Aukru.
je to TOrx...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
pozor,když to odmontuješ tak budeš potřebovat,jiný plech na otevření,jen aby si nebyl překvapený,ohýbal doraz a plynový lanko šlo šejdrem
"Žij svůj sen"
jojo vim já měl původní doraz i lanko! ve stratosu mi to škrtili dali jinej doraz a prej kratší lanko což si myslim že je blbost pač dyž sem to tak nějak poměřoval přišly mi ty lanka stejný, tak sem nechal to nový co mi tam dali...
maqrtek napsal:
jojo vim já měl původní doraz i lanko! ve stratosu mi to škrtili dali jinej doraz a prej kratší lanko což si myslim že je blbost pač dyž sem to tak nějak poměřoval přišly mi ty lanka stejný, tak sem nechal to nový co mi tam dali...
Prosímtě v lankách je rozdíl jen pouze 10 mm a pokud máš dvojkladku je ti to jedno pokud jednokladku tak ne
... servis a diagnostika BMW Motorrad
no jesli sem to pochopil dobře tak jsou tam dvě dráhy(dýlky) kterejma se dá lanko vízt jedna je na 25kw a lanko do ní pasuje jen s 25kw dorazem a druhá v který zas šlape lanko jen s 37kw dorazem jinak se dře lanko o vstřikovač pokud se to zkombinuje... je to tak možný?