... tak mám "slušnou" zkušenost s tímto e-shopem, který má základnu v Brně :
sháněl jsem speciální plotnu GIVI E189 na 1150gs ... na e-shopech jsou od 1350,- do 1890,- ale všude jen na objednání cca do měsíce ... jen na NOLAN-SHOPU je mají skladem ... sice za 1850,- ale potřebuji ji rychle, takže cenu akceptuji ... po telefonu se ještě minulý čtvrtek ujišťuji, že ji mají skladem ... je my přislíbeno, že ji v pátek předají DPD a v pondělí ji mám doma ... takže rychle udělám (ve čtvrtek dopoledne) objednávku na e-shopu ... asi za 3 hod. příjde email, že mají skladem poslední kus a že jestli ji chci, pak že ji prodají jen s kufrem !!! - jaký si prý vyberu :-( ... no co jsem **** a spěchám na to a kufr budu stejně kupovat, tak jsem si vybral a doplnil objednávku o kufr .... v pondělí ale nic nepřišlo, v úterý svátek a ve středu mě Česká pošta přivezla balík ... všechno hezký .. jen že mi místo plotny E189 na 1150gs poslali E182 na F650Gs ... takže tam volám ... omluvili se mi, že to prý kolega prohodil s jiným zákazníkem, ať to pošlu zpět a oni pak pošlou tu správnou ... takže celá anabáze bude trvat nejméně do středy příštího týdne a druhý prodloužený víkend zase bez kufru resp. bez plotny .... tak mě navrhli ať si udělám výlet do Brna (cca 110 km) a že to u nich vyměníme, když ji tak nutně potřebuju ... jsem asi vůl .. ale nakonec si s manželkou uděláme výlet do Brna a plotnu doufám vyměníme .... howg
ps. sorry - musel jsem se vypovídat :-) nejvíc mě překvapilo, to že prodají plotnu jen s kufrem, ale o tom na shopu nemají ani zmínku ... sdělí Vám to až když si uděláte objednávku
(ch)stepan
Chyba. Mel sis precist nejdriv recenze na tendle shop . Na motorkarich jsem nasel jak kdyz tam nedojedes osobne stoji za velky H. Presvedcil jsem se o tom i tim, ze kdyz jsem chtel u nich zjistit za jak dlouho mi dodaji hl. stojan na Xko tak mi odpovedli ze internetova cena neplati, ze je drazsi a pokud ho chci za starou cenu at zaplatim predem celou castku jinak mi to zdrazi. Uz todle jednani se mi nelibilo (co je psano to je dano > je blbost obchodu ze si to nehlida, tak hold nebudou mit vyvar treba 100% ale jen 80% na 1ks) a tak jsem to objednal jinde. Tam vse probehlo nad miru spokojene.
3/6 Marines SEMPER FI
Jo, prostě ti selhaly všechny obranné mechanismy. Již při zmínce o kufru bych rezignoval na objednávku. Nyní v důsledku máš předražený kus s něčím co jsi nechtěl a ještě kopec starostí. Ber to jako poučení, mohlo to být dražší. Příště budeš moudřejší a nebo adept na Darwinovu cenu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
... teď už jsem taky moudřejší :-)
... ale když jsem si (sice in memoriam) přečetl recenze na tenhle shop, tak jsem rád, že jsem dopadl "jen" tak jak jsem dopadl ...
... nakupuji na internetu celkem často a povětšinou je všechno OK, takže tenhle "políček" mě zas probudil k větší obezřetnosti při těchto nákupech ...
Upravil chstepan dne 03.05.2012 09:57
Výchovná facka je mnohdy účinnější než půldenní školení Neboj, nejsi sám, kdo si naběhl. Ovšem to nijak nezmírní ten hnus, že vyřvat se a vynadat můžeš jen sobě a to člověku nepřidá. Já měl poučení za 40 litrů a od té doby jsem fakt dost nedůvěřivej, ale to neznamená, že jsem si v "drobných" už taky párkrát nenaběhl. Naštěstí to skončilo dobře, ale stálo to čas a nervy. Holt, to je riziko nákupů na netu. Po recenzích a diskuzích jdu rovnou. Leccos napoví.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
... no mě se v celku nic hroznýho nestalo ... snad to dneska konečně "face to face" vyměním a tím se doberu zdárného konce ... takže suma sumárum - pár stoveček navíc, trochu běhání a toho adrenalinu - a drahocenou zkušenost :-))
Jestli nekecali a opravdu to vyměnili s jiným zákazníkem a měli poslední, tak tě myslím čeká překvapení až tam přijedeš Možná Tě pošlou do Aše pro ten svůj k tomu jinýmu zákazníkovi...
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
Když tam jedeš tak ho rovnou vrať jako nevyhovující zboží ať ti dají peníze, máš na to nárok, když jsi kupoval přes e-shop a došlo ti to domů. Když nebudou chtít obrať se na ČOI oni jim to vysvětlí i s těma cenama na netu. Asi bych to tak udělal, jak oni na mně tak já na ně.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Uz pri prvni zmince o nutnosti koupit k plotne i kufr bych objednavku okamzite zrusil, ikdybych mel v planu kufr stejne hned koupit. To je preci nesmysl. Divim se, ze nekdo muze takhle v dnesni dobe vubec fungovat.
kim napsal:
Všechno kde se objevuje slovo Nolan stojí za vyliž p...
Ale notáááák. Já i manželka máme N103ku a jsme spokojení. Stejně tak s oficiálním dovozcem Moto Cup Brno.
I já mám Nolanku 103(ve skříni) a proto vím co píšu
Pravdu díš. Já koupil Nolan 103 ženě a dodnes toho lituji. Je to těžkej , hlučnej krám. Příště, něž sklopku od Nolanu, raději integrálu u číny.
kim napsal:
Všechno kde se objevuje slovo Nolan stojí za vyliž p...
Ale notáááák. Já i manželka máme N103ku a jsme spokojení. Stejně tak s oficiálním dovozcem Moto Cup Brno.
I já mám Nolanku 103(ve skříni) a proto vím co píšu
Pravdu díš. Já koupil Nolan 103 ženě a dodnes toho lituji. Je to těžkej , hlučnej krám. Příště, něž sklopku od Nolanu, raději integrálu u číny.
----------------------------------------------------------------------------------------chstepan napsal-... taky jsem prodal Nolan 103 (tlačila mě na spáncích) ... a koupil integrálku Shark ... a to je jiný kafčo :-)
-------------------------------------------------------------------------------------
Pánové nemám dalších dodatků oba máte stejné zkušenosti s Nolan jako já, Nechci se nikoho dotknout ale kdo tvrdí jak je Nolan 103 dobrá, tak nevyzkoušel opravdu dobrou helmu.
Hele, já uznávám, že Schuberth je lepší, ale stojí dvakrát tolik. A opravdu nevěřím, že je dvakrát tak lepší. Navíc si myslím, že bluetooth interkom Nolan je lepší než interkom Schubert.
A navíc jsou tady i crashtesty...
Upravil mitak dne 04.05.2012 14:28
Miták
No vidiš a k takovému řešení bych se třeba já nesnížil. Ani Interphone mi nepřijde dost dobrý, i když má lepší podporu a funkce, protože se bojím, že bych ho velmi brzo z helmy nešikovně urval.
Miták
nakoupil jsem ted nějaké věci u tohot prodejce a co se týče majitele, tak celkem ok,
ale jeho syn je trochu marnej,klasika,
jinak na cenách se dá s nimi domluvit a celkemsedí co řeknou...