Tak já teda jedu taky...s klukama za čtrnáct dní cca na 9 dní...Banát taky.
Tam bude víc lidí než v Gapa
Ivane..co tam vyvádíš, když vyrážíš dnes a v úterý návrat ? Dva dna na cestu tam a zpět...pokud nemáš zkratku
Upravil pepanek1150 dne 04.05.2012 09:06
všude dobře.....doma GSA
Pepánek:
To je taková hurá akce, já byl v RO 10x a takhle nakrátko bych tam už nemusel. Ale jedou tam poprvé 2 kamarádi na 10 dnů, byli u mne na konzultaci trasy a přes rameno do mapy nakukovala moje přítelkyně Drákula, která má motorku teprve rok, v RO se mnou byla na podzim a tvrdí že je to lepší než Alpy s Riviérou dohromady. No a jak je natěšená a jezdí ráda na motorce (R850R/2005), navrhla že kluky vyprovodíme. No nebudu přece vlastní holce vymlouvat motoakci a tak jedeme. Zítra večer v Rovensku, v neděli pojezdíme po dalších vesnicích a v pondělí přes Balaton zpátky. Taková akce o maďarské dálnici...:-):-)
To chápu to je jasný , PN dáme po návratu....měl jsi Drákulce pořídit 650 GS. Ta moja prvně mrmlala a po nějaké době přiznala, že to byla nejlepší motorka...a měla tři. Dnes už ale vše vyměnila za kočárek všude dobře.....doma GSA
Ale na to ze jedem za mesic, furt nejak nemame poradny plan kam to vlastne jedem. Nei cas. Jen vim, ze chcem projet Fagaras a podivat se na Drákulu. Nejaky dalsi zajimavy stycny bod, ktery neni radno minout?
I pád na hubu je pohyb kupředu
Vyrážíme začátkem června. V plánu máme Bihor, tak na dva dny. Pak průjezd 67C Sebes - Novaci. Transalpinu 7A do Petrosani a přes Lupeni po 66A a 67D dolu k Dunaji a Banátu. Plán je plán a uvidím jak to půjde. Jel jste někdo 66A kolem jezera lacul Cerna na 67D? Dík za info. K
nazdar ve spolek.my jsme se z rumunska vratili včera.byli jsme poprvé ale jsme nadšení.kopce od borsy a pak cesta z vatra dornei na bilbor ktera se v pulce stratila a zustala jen jakási polńačka byli uplně super.kdo jedete,tak si to užijte
kupodivu jsme si neustlali nikdo.mněli jsme motorky nastrojený kuframa ale mýstama to bylo docela na hraně. v offíku nejsme žádný přeborníci ale uplný dřeva snad taky ne tak to docela dopadlo.asi by to bylo horší po dešti ale teploty nešli pod 37°C takže super