Jedna dlouhá jde od páčky pod nádrž do abs, druhá dlouhá z abs do Tčka. Jedna ta krátká jde napravo z Tčka do brzdiče a ta druhá jde nalevo z trubičky do brzdiče.
Chtel jsem se zeptat na totez, od prvniho dotazu je to pres 4 mesice. :-/
Objednal jsi preci nejake HEL, ne? Tenhle odkaz je ale na Wunderlichem nabizene Lucasy. Je to jak pise Stepan, pokud bys potreboval, nafotim Ti to, mam tam tyhle namontovane.
Jinak bych se do vymeny sam asi nepoustel, je potreba to odvzdusnit i na ABS. Ja za to sice zaplatil, ale hadice jsem mel u odborniku za hodinu hotovy a mohl jsem JEZDIT.
becka - neříkej, že to pořád nemáš vyřešený Příští víkend v sobotu bych měl jet za kamarády na Šumavu na sraz BMW K-modelů. Jestli mi to vyjde časově, tak bych se za tebou na chvíli do Horažďovic zastavil a poradil bych ti s tím - jestli to teda do tý doby nedáš dohromady sám.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
ani mi nemluvte. Ten motošop, kterýmu jsem dál moje origo hadice je poslali bůhví kam. A to i stou trubičkou, která se tam nechává pro montáž pancéřovek.. Takže nový hadice už mam, ale musim od nich získat ty moje origo hadice zpět, abych moch použít tu trubku. Já už se ztoho fakt poseru
neválí se to někomu doma?
Tondo, když ti to vyjde tak se staf. Ale stejně dokud tu trubku od nich nedostanu, nebo jí nikde neseženu, tak to dohromady nedam
Brzdovku jsem si už měnil, tak to snad zvládnu
je to todle ( i když to neni fotka tý mojí hadice)
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0409/1/1531/1531790_5256638bff379ffade6b7eb920674fe5/images/64960_1.jpg?ver=2[/img]
Upravil becka dne 05.05.2012 14:00
hlavně, že je pivo ftlamě
becka: Sorry, ale spocitej si, kolik jsi usetril, vydel to casem, ktery jsi tomu venoval a vyjde Ti hodinovka. Takova je cena Tveho casu. Pomijim fakt, ze nemuzes pouzivat svoji motorku, riskujes nekvalitni dily a podobne. :-/
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek: Becka podle vseho koupil Lucase, ktery maji rozmery origo hadic. Takze tu trubicku tam potrebovat bude. Ale jak pise PavelSV, nemel by byt problem nechat ji udelat.
Bečka-mělo by to být jak je psáno výše,trubku nahrazuje hadice,ale pokud to máš zase něco extra a Kubíček by ji nenašel,kouknu po koncovkách a vyrobím ti ji
becka napsal:
ani mi nemluvte. Ten motošop, kterýmu jsem dál moje origo hadice je poslali bůhví kam. A to i stou trubičkou, která se tam nechává pro montáž pancéřovek.. Takže nový hadice už mam, ale musim od nich získat ty moje origo hadice zpět, abych moch použít tu trubku. Já už se ztoho fakt poseru
neválí se to někomu doma?
Tondo, když ti to vyjde tak se staf. Ale stejně dokud tu trubku od nich nedostanu, nebo jí nikde neseženu, tak to dohromady nedam
Brzdovku jsem si už měnil, tak to snad zvládnu
Kdyby jsi tu trubku nedostal od nich zpátky, tak mi dej vědět a já ji sebou přibalím. Určitě nějakou v dílně mám. Jen mi to v týdnu připomeň - mám toho moc a zapomněl bych na to.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...