A ještě jedna prosbička. Dokáže někdo nastavit zámky ve vario kufrech na klíč od zapalování. Prodal jsem moto a zbyli mi kufry, bohužel jsem všechny klíče odevzdal společně s moto,,,
Neboj se toho, je to vazne az prekvapive jednoduchy.
Taky sem mel obavy pri predelavani prvniho zamku, ale slo to bez problemu. Dalsi zamky uz byla vlastne rutina Bohemische Motoren Werke
Zdravím, potřebuji přenastavit zámky na Vario kufrech a mám jeden podstatný dotaz. Dají se vložky vyndat když jde klíč zasunout , ale neotočím s ním? Koupil jsem kufry, ale původní majitel si je přenastavil na svůj klíč od motorky a ten mi samozřejmě nedal ) Poslal mi to s klíčema, které k tomu byly, ale vložky jsou přenastaveny......
Musis s tim pootocit pokud se nemejlim... a pak to jde vyndat. Cca o 45° ale nejsem si ted stopro jistej. Takze jedine donest k zamecnikovi a nebo at ti posle klicek.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Gano5876 napsal:
Zdravím, potřebuji přenastavit zámky na Vario kufrech a mám jeden podstatný dotaz. Dají se vložky vyndat když jde klíč zasunout , ale neotočím s ním? Koupil jsem kufry, ale původní majitel si je přenastavil na svůj klíč od motorky a ten mi samozřejmě nedal ) Poslal mi to s klíčema, které k tomu byly, ale vložky jsou přenastaveny......
Pokud jsou ty kufry odemcene,tak u varia jdou ty zamky vyndat i bez klice a prenastavit na tvuj klic.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Je v pořádku, že jde klíč z kufru vytáhnout i v poloze zamčeno i odemčeno? Dá se nastavit když je kufr odemčený nešel vytáhnout klíček? Kufry givi jsem měl takhle nastavené a měl jsem jistotu, že jsou zamčené když odcházím od motorky...
Gano5876 napsal:
Je v pořádku, že jde klíč z kufru vytáhnout i v poloze zamčeno i odemčeno? Dá se nastavit když je kufr odemčený nešel vytáhnout klíček? Kufry givi jsem měl takhle nastavené a měl jsem jistotu, že jsou zamčené když odcházím od motorky...
ano je to normalni a nastavit to jinak nejde
... servis a diagnostika BMW Motorrad