Koukaly jste na tu upoutávku a video v seznamu čánků.
Vypadá to na dost drsnou akci. Les a bahno mám docela rád, ale tohle mi přišlo vhodnější pro krosové motorky a ne těch našich 300 kg živé váhy.
Robert přiložený následující obrázek:
[156.81Kb]
Upravil Robert dne 14.05.2008 09:56
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Niceho se nebojte je to udelany tak aby to vsechno absolvovali i treba jen lehce pokrocili.Trasy jsou prujezdne a najezdene na Bigach a projede je i Varandira.Je to velice dobra akce a sejde se tam perfektni particka lidi.2x jsem absolvoval na BMW 1150GS a ted se budu trapit s LC8.Nebojte se prihlasit bude prča.
Kategorie A. mi přišla napoprve trochu tvrdší ( podle druhů motorek v seznamu pro A. ) tak jsem dal B ( mám 1200GS ). Nemůžu přece soutěžit proti HP2 která je o 30 kg lehčí, nebo KTM SUPER ENDURO.
Kdo nechce jezdit může fotit a koukat - za tu prču to určitě stojí.
[90.62Kb]
Upravil Robert dne 14.05.2008 22:28
Přijedu už v pátek odpoledne protože bejt tam v sobotu ráno v 7 bez mapy a instrukcí - tak sem v řiti a mužu se akorát koukat ( asi tak jako na obrázku dole ).
Neděli ještě ? ? ?, vypustit nebo brzo dom.
[16.58Kb]
Upravil Robert dne 15.05.2008 22:59
Kucííí vubec se nebojte hlasit s do sk.A aspon si to vic uzijete a jestli neumite(pochybuju podle fotek) neco se priucite a poradne si zajezdite.Tesim se na vas,ze se aspon pozname.Me poznate podle modre KTM a dresu PSI.A vecer samozrejme v trikotu BMWGS.CZ
Fanošu já už objedal novou Mit. 09 ale z tého A. mám porát respekt. Mrkni se na fotky od pořadatele a zrovna tenhle kopec s mejma 360 kg v pohybu ( 230 kg motorka + 130 kg já s hadrama ) a nájezdem ze strany
.......no nevim nevim.
Pořádnej KRPÁL a podklad je hrabanka.
[126.51Kb]
Upravil Robert dne 16.05.2008 22:53
Tak ten jsme objizdeli skoro vsichni*pissed*.Dneska bych ho uz,ale dal.A ten co tam porad dela hají je totiz Hajnej Ten vyhrava kde co,ale tady hajal i ona vsichni z toho meli hroznou radost,proc asi,ze??A podle tvyho skoro kazdodenniho jezdeni se vubec nemusis bat Áčka.