Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW F800GS, F700GS a F650GS

Tasky do BMW hlinikovych kufru
schrek
Přidané 07.05.2012 09:18

Registrace: 24.08.10
nazdarek lidicky, porad jsem premyslel jaky tasky koupit do origo hlinikovych kufru, at to nemam porad v igelitkach. Do vika asi koupim od Marseluse ty nalepovaci, ale co do spodku. A vcera me to konecne trklo, vzdyt ja mam kousek od baraku firmu Lojzo se kterou se byl spokojenej vzdycky, vcera jsem tam napsal podotykam vecer a behem par minut odpoved a domluvil jsem se na CT ze tam zajedu s kuframa a oni mi upravi tento http://www.lojzo.... jejich produkt, aby to sedlo do hliniku na F800GS.

Kdyby jste nedko chtel napiste necham jich kdyztak udelat vic. Jeste nevim kolik bude stat to upraveni, ale pri vetsim poctu bych rekl ze nic Smile

http://
hicks
Přidané 07.05.2012 10:33

Registrace: 09.07.08
schrek napsal:
nazdarek lidicky, porad jsem premyslel jaky tasky koupit do origo hlinikovych kufru, at to nemam porad v igelitkach. Do vika asi koupim od Marseluse ty nalepovaci, ale co do spodku. A vcera me to konecne trklo, vzdyt ja mam kousek od baraku firmu Lojzo se kterou se byl spokojenej vzdycky, vcera jsem tam napsal podotykam vecer a behem par minut odpoved a domluvil jsem se na CT ze tam zajedu s kuframa a oni mi upravi tento http://www.lojzo.... jejich produkt, aby to sedlo do hliniku na F800GS.

Kdyby jste nedko chtel napiste necham jich kdyztak udelat vic. Jeste nevim kolik bude stat to upraveni, ale pri vetsim poctu bych rekl ze nic Smile

ja bych si spis koupil organizery.. Ferrino, TT...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

stenlybmw
Přidané 07.05.2012 10:46

Registrace: 15.01.11
schrek napsal:

Kup si u Vietnamců takový pruhovaný tašky z netkaný folie. Jdou tam akorát . Jsou na zip, nepromokavý a mají uši na nošení. a hlavně: stojí každá 39,- Kč
thumbs up
Upravil stenlybmw dne 07.05.2012 10:47
Stenly- motocyklista varnsdorfský

Flare
Přidané 07.05.2012 19:22

Registrace: 16.02.12
Napojím se na téma - máte někdo tip na:

- dobrý organizer/tašku do topcase (BMW hliníkový)

- něco do víka topcase, aby po otevření se šlo rychle dostat třeba k papárům, dokladům nebo podobným věcem?

EDIT: tak koukám, že Marselus má do těhle kufrů jak tašku tak i do víka ... zajímavý ...
Upravil Flare dne 07.05.2012 19:24
/Flare

TomVS
Přidané 07.05.2012 21:14

Registrace: 06.07.09
Mám komplet tašky do origo ADV hliníkáčů od Marseluse a paráda. Je to celkem 7 oddělených tašek takže se dá vše parádně uspořádat a nemusí se přehrabovat celý obsah kufru. Kvalita výborná.

Flare
Přidané 07.05.2012 21:15

Taky jsem je teď u něj objednal po hodině hledání co použít jinýho ... jsem zvědav.
/Flare

TomVS
Přidané 07.05.2012 21:38

Registrace: 06.07.09
Se zastav na okuk v Kutné Hoře, alespoň uvidím tu tvou novou krasavici. :-)

3axap
Přidané 23.05.2012 10:32

Registrace: 23.01.10
stenlybmw napsal:
schrek napsal:

Kup si u Vietnamců takový pruhovaný tašky z netkaný folie. Jdou tam akorát . Jsou na zip, nepromokavý a mají uši na nošení. a hlavně: stojí každá 39,- Kč
thumbs up

To snad nemyslíš vážněpraypředstav si že by přijel s tímhle na nějaký adventůre day a někdo to uviděl tak ho nechají pro výstrahu popravitcrytakové věci se samosebou nakupují pouze u renomovaných dovozcůSmilejinak by ježdění bylo o ničem......Grin

Flare
Přidané 23.05.2012 11:54

No ty tašky od Marseluse došly a jak jsem psal na jiným foru, jsou super ... v topcasu fakt parádní, doporučuju včetně té do víka.
/Flare

swat
Přidané 23.05.2012 12:46

Registrace: 18.03.07
jiné fóra načteme Smile

F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis Smile

TomasTT
Přidané 23.05.2012 12:50

Registrace: 15.03.07
vlastimil napsal:
To snad nemyslíš vážněpraypředstav si že by přijel s tímhle na nějaký adventůre day a někdo to uviděl tak ho nechají pro výstrahu popravitcrytakové věci se samosebou nakupují pouze u renomovaných dovozcůSmilejinak by ježdění bylo o ničem......Grin

No hlavně že jsi tam nepřijel ty, lidi se ptali kde tě najdou aby se tě zeptali jestli to je málo adventure a nepovedená komerční akce apod.. Škoda že jsi nepřijel. Wink

Ale hlavně že rejpeš, kdybys to nedělal, tak mi to snad bude chybět.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
3axap
Přidané 23.05.2012 18:50

Registrace: 23.01.10
TomasTT napsal:
vlastimil napsal:

No hlavně že jsi tam nepřijel ty, lidi se ptali kde tě najdou aby se tě zeptali jestli to je málo adventure a nepovedená komerční akce apod.. Škoda že jsi nepřijel. Wink

Ale hlavně že rejpeš, kdybys to nedělal, tak mi to snad bude chybět.

Jsem rád že jsi se mnou spokojenSmile

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW F800GS, F700GS a F650GS :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 47
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,707
Nejnovější člen: David14

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.18 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI