Zdarek, zjistil jsem že po zmáčknutí přední brzdy se destičky nevracejí a tím pádem to pořád trochu přibržduje. Při podrobnějším zkoumání jsem zjistil že jsou orezlý takový ty válečky. nevíte někdo co stím? Nevím jak moc to vadí ale mam za to že se tim musí opotřebovávat kotouč a desky mnohem vím než normálně. někde sem se dočetl že možná trochu pomůže výměna těch gumiček. V případě že by se musel vyměnit celý ten třmen nemáte někdo odkaz kde se to dá koupit? nikde jsem to neviděl. Budu rád za každou radu
Zkus první začít u pumpy měl jsem na svém bývalém dakaru stejný problém. Pumpa nepouštěla zpátky tlak. Sundej páčku a pročisti celý ten mechanismus! Sundej gumičky atd... Bude tam určitě spoustu bordelu. Já tam toho měl hafo, po pročištění a celkovém promazání vše fungovalo.
Nazdar. Měl jsem taky zrezlé ty tyčky. Jedna byla tak, že se vůbec třmen nepohyboval. Po dlouhém páčení se mě povedlo tu tyčku vysunout ven. Tím jsem zničil ty krycí gumičky. A tím začal problém kde je sehnat. Brembo na emaily nereagovalo. V BMW mě řekly, že mají brzdu vedený jako celek.
Nakonec jsem je sehnal v motoservis trávníček z nějaké jiné moto. Sice to není asi 100% ale svůj účel to plní. Ty tyčky jsem obrousil brusnou houbou na kov. A třmen chodí jak hodinky