Nejsi sám, tady na Plzeňsku je problém s diagnostikou taky... Je tu plno "motoservisů", ale bez diagnostik... Alespoň tedy já už po ní neúspěšně pátrám nějakou dobu...
xHackerM napsal:
Nejsi sám, tady na Plzeňsku je problém s diagnostikou taky... Je tu plno "motoservisů", ale bez diagnostik... Alespoň tedy já už po ní neúspěšně pátrám nějakou dobu...
Potřeboval sem vyměnit šroubek na nádobce brzd.kapaliny je strhaný a jak sem tet čuměl do okýnka tak tam asi není moc brzdovky tak bude PRDEL TET TAM VLÉST ASI POJEDU DO SERVISU SUZUKI A DIAGNOSTIKU SEM NAŠEL V FRÝDKU MÍSTKU
xHackerM napsal:
Se divím,že si to tam nepořídíte kluci Plzenští
TomR1 mi psal, že rozjíždí nějaký servis BMW, tak ho do toho zkusím dokopat. Teď je myslím v Albánii, takže až se vrátí. Bodlo by to, máme k sobě blízko.
michal krtek napsal:
Potřeboval sem vyměnit šroubek na nádobce brzd.kapaliny je strhaný a jak sem tet čuměl do okýnka tak tam asi není moc brzdovky tak bude PRDEL TET TAM VLÉST ASI POJEDU DO SERVISU SUZUKI A DIAGNOSTIKU SEM NAŠEL V FRÝDKU MÍSTKU
Já věděl,že si ještě něco chtěl,že si mi volal,ale ten němecco se hned na místě nenapíše je pak v prdeli když jsem jinde.Sám si viděl,že se tu zrovna nenudím,tak přijeď já ti ten šroubek odklepnu a hned si to napíchnešnic za to nechci