Ahoj, u kyvky mi vytéká cosi, viz foto. Je možný, že je to vazelína z maznice kyvky? Že by jí tam bylo hodně a když se ohřeje výtéká?
Labus01 přiložený následující obrázek:
EE, je to jako olej. Normálně to utřu hadrem. S převodovkou kyvka asi spojená není ne? Napadá mě, jesli to minulý majitel nepromazal moc a ted, když se to v horku hodně ohřeje, tak teče. Motorku nemám moc dlouho, tak nevím, co se s ní dělo...
díky za tipy. Zkusim to utáhnout, jestli se to třeba jen nepovolilo, když to někdo mazal. PAk kdyžtak přistoupim k repasi. Dají se ty pouzdra a těsnění koupit nějak v sadě?
Zpravy z boje matice na cepu kyvky byla zasroubovana jen asi do pulky, tak jsem to dotahl a uvidim. Evidentne se to povolilo. Jak moc ma byt ta matice dotazena? Tak akorat nebo na krev a postaraji se o to ty vymezovaci vlozky?
Já jsem včera zjistil, že dole kolem vypouštěcího šroubu mám po jízdě kapku-dvě oleje. Když motorka stojí celý týden, tak nic, ale po jízdě tam malinko je. Tak jsem měřil hladinu a zjistil jsem, že je tam kousek nad MAX - může to být příčina? Bohužel to je ze servisu, kam to předchozí majitel dával, než mi motku prodal.
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
mám to úplně stejné nalil jsem 2.3 oleje což i vyteklo a dole mám po jízdě taky kapku oleje, ale už jsem to s tím koupil a zjistil po delší jízdě, na šroubu je mosazná podložka a přidával jsem tam ještě fíbrovou podložku a i tak to teče, tak jestli budu muset kopit nový šroub nevím
Pokud tam je stará podložka tak se muže stát že to bude kapakat.. Pokaždýto chce dát novou a nebo ji alespoň vyžíhnout aby se porovnala.A hlánvě dotahovat na předepsanej moment
... servis a diagnostika BMW Motorrad
MMirek napsal:
Já jsem včera zjistil, že dole kolem vypouštěcího šroubu mám po jízdě kapku-dvě oleje. Když motorka stojí celý týden, tak nic, ale po jízdě tam malinko je. Tak jsem měřil hladinu a zjistil jsem, že je tam kousek nad MAX - může to být příčina? Bohužel to je ze servisu, kam to předchozí majitel dával, než mi motku prodal.
no mně to dělá taky ale já zjistil ,že je to přebytečný olej,ze scotoileru moc jsem mazal řetěz od řetězky to stéka po karteru a zastaví u vypouštěciho šroubu oleje byl jsem z toho dost zmatenej.
Bmw 650gs byla moje jasná volba.