Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře

Spacák Husky
Jara
Přidané 17.05.2012 08:18

Registrace: 03.08.08
Nemáte někdo zkušenosti s tím to spacákem?

http://www.huskyc...d2546.html

petrguss
Spacák Husky
Přidané 17.05.2012 08:28

Registrace: 04.03.12
tento konkrétní nemám, ale mám od Husky jiný (dekový Husky Guty) a je skutečně perfektní. Jak do kvality, funkčnosti, tak termovlastností, vč. vymyšlené termoregulace... ten muj stál asi 1700,-, tenhle bych očekával v ještě vyšší kvalitě. Ten můj je do -10 extrem, ale není to tahle úzká mumie ale "dekový" a tak je ve složeném stavu dost objemnej, což vidím jako jedinou nevýhodu oproti mumii...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS

JirkaVorel
Spacák Husky
Přidané 17.05.2012 08:30

Registrace: 29.01.09
teď jsem akorát koupil tenhle: http://www.husky-...ky-guty-10 a vypadá velmi dobře. co mám od týhle značky, tak spokojenost.

aha, tak koukám, že jsem druhý. alespoň s podobným názorem..

jo a právě mám kupón na slevu 15% do Husky. Jestli máš zájem pošlu ti kód. platí do 28.5.
Upravil JirkaVorel dne 17.05.2012 08:35
R1100GS

xavier
Spacák Husky
Přidané 17.05.2012 08:38

Registrace: 29.07.07
Mam ho asi 3 roky, co te zajima? Ja jsem s nim celkem spokojenej. Je malej, neni do mrazu,parkrat mi v nem byla zima,ale to byla moje blbost. Pri -3 se v nem proste neda bejt nahej v trenyrkach, ted uz se do nej oblikam do termopradla,kdyz cekam v noci zimu a je to v pohode-kolem 0 nemam problem,ale to je individualni a zalezi taky na karimatce. Jinak material prijemnej, zpracovani taky,zatim zadny problem. Po karimatced neklouze. U krku je stahovani na snurky,ktery mi nekdy pak prekazi,to maj nekdy vyrobci reseny myslim lepe. Pres leto ho nezapinam, takze to vubec nevadi. Jak pisou od jara do podzimu s nim vystacim a nic jinyho nepotrebuju. Koupil bych si ho klidne znova.

Aktualne 1250 GSA HP

Jara
Spacák Husky
Přidané 17.05.2012 08:48

Registrace: 03.08.08
xavier napsal:
Mam ho asi 3 roky, co te zajima? Ja jsem s nim celkem spokojenej. Je malej, neni do mrazu,parkrat mi v nem byla zima,ale to byla moje blbost. Pri -3 se v nem proste neda bejt nahej v trenyrkach, ted uz se do nej oblikam do termopradla,kdyz cekam v noci zimu a je to v pohode-kolem 0 nemam problem,ale to je individualni a zalezi taky na karimatce. Jinak material prijemnej, zpracovani taky,zatim zadny problem. Po karimatced neklouze. U krku je stahovani na snurky,ktery mi nekdy pak prekazi,to maj nekdy vyrobci reseny myslim lepe. Pres leto ho nezapinam, takze to vubec nevadi. Jak pisou od jara do podzimu s nim vystacim a nic jinyho nepotrebuju. Koupil bych si ho klidne znova.

Díky tohle jsou info co jse chtěl.
Docela se mi líbí velikost při sbalení a hmotnost. Jen jem chtěl osobní zkušenost.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 39
Členové on-line: 1
Vladasp

Registrováno: 8,713
Nejnovější člen: patrin

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.22 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI