..konečně se ve vyklidněných senilních cestovatelých ozvalo závodní srdce!!!!!...neděle to jistí..a vyhraje Mára Červeňák..nebo aspoň na bednu by to mohl poslat..
Kurňa, co to vidím :...."konečně se ve vyklidněných senilních cestovatelých ozvalo závodní srdce!!!!!gringrin"
Ve mě silničářský geny neumřely.Já jezdím pravidelně každej rok, ale hlavně na TT ( ta bude letos 21.-22.6.)
Zítra bych jel, ale žena je těsně před "rozsypáním", takže možná pojedu akorát do porodnice
Jinak si to samosebou užijte. A Fanóšu, ty se taky někdy stav na kus řeči a pochlubit s KTM.
Nazdaaar Tondoo!!Nechce se mi spinit motorka kdyz ji v servisu tak pekne umyli tak se jedu poprve mrknout na ty Magory.Uz jsem byl u tebe 2X,ale nebyl jsi nikdy doma,furt jenom makas.Toz pozdravuj Zenu a drzime palcena křtiny urco dojedu.Doufam,ze dame letos nejakou spolecnou vyjizdku sezona teprve zacala,ne??
SPEEDY: je to ČZ - Waltr 350 OHC a je na něm Marie Zachovalová, dcera závodníka a hlavního tahouna a organizátora Kolnštejnského okruhu Ilji Zachovala (ten jezdí Jawu 500 2xOHC)
Fanos Rusicka: Fando, že jsi se sakra neozval, že ke mně jedeš. Já bych se na všechno okamžitě vykašlal a jel bych domů.
Tondo .... doslova jsi mě odzbrojil... takové detaily nevím... Máš u mě PIFKO a nebo KEFOLKU až se potkáme... Já čekla jen ČZ - Walter
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
..tak nám to dnes komplet prochcalo,šestky ještě s přerušením jely,dváci taky a pak měli jet litránky a mona a ty zrušili pořadatelé-nebezpečno...ach jo,ale jinak česká TT se vším všudy.
My jsme to zabalili ve dve a az di Zdaru brutalni prutrz.Ale nepromoky fungovaly na jedna tak dobry az na rukavice.Jinak u vodojemu jsme videli par padu a nikomu se nastesti nic nestalo.