Nemáte někdo prosím na prodej pant k origo kufrům na 1150 GSA ?
Nebo nevíte o někom kdo je dokáže vyrobit,třeba z nerezu nebo hliníku ? Ty origo plastový nic nevydrží.... Díky
Sitex napsal:
Nemáte někdo prosím na prodej pant k origo kufrům na 1150 GSA ?
Nebo nevíte o někom kdo je dokáže vyrobit,třeba z nerezu nebo hliníku ? Ty origo plastový nic nevydrží.... Díky
Když si dovnitř uděláš vymezovací šňůrku na třeba 75% vyklopení pantů, na dvě eletrikářský očka, náklady jsou asi 3,50 Kč, tak i když ti víko vypadne z ruky, šňůrka ho nepustí a pant ti neuletí. Měnil jsem 2x, než jsem na to přišel...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Napis Jezkovi...ja ho kupoval nedavno od neho..stal kolem 600 stovek a drzi v poho..nejak bych to zvlast nebaslil...staci si to hlidat a nepreplnovat kufr
Já je měnil na jednom kufru, upadly když praskla šňůrka a víko s těžkou brašnou nahoře upadlo. Dal jsem originály i když nejsou nejlevnější, ale když mám na opici, musím mít i na banány:-) a nějakou bastlpetlici bych nechtěl. Když je na víku šňůrka a při zavírání se mezi kufrem a víkem nic nešprajcuje (víko se přitlačit může), vydrží panty dlouho.
Ivan napsal:
Já je měnil na jednom kufru, upadly když praskla šňůrka a víko s těžkou brašnou nahoře upadlo. Dal jsem originály i když nejsou nejlevnější, ale když mám na opici, musím mít i na banány:-) a nějakou bastlpetlici bych nechtěl. Když je na víku šňůrka a při zavírání se mezi kufrem a víkem nic nešprajcuje (víko se přitlačit může), vydrží panty dlouho.
Jo jo, tohle byla moje blbost.Vzdycky drzely dobre. No a co by jste rekli,kdo mi jine vyrabi tyhle panty? http://www.heyman...50-c6.html. Je pochybuji,ze budou bezne k dostani.Takze jezek to jisti
Upravil milanosor dne 10.07.2012 15:11
I pád na hubu je pohyb kupředu
Limitace otevření je fajn ale mě se povedlo zničit ten pant tím, že jsem do kufru nacpal bundu a na zipech byly takové krátké šňůrky s plastovým zakončením (aby se jezdcem zipu lépe tahalo). Jeden ten plastový čudl zůstal ležet na hraně kufru vzadu u pantu a jak jsem to dovřel (nevšiml jsem si toho), tak ten pant rupnul, protože to byla obrovská páka toho víka proti plastovému pantu. Ten čudl vůbec nepovolil, asi kvalitní plast. Shánění náhradního pantu den před odjezdem byla prima akce a už bych kufry s plastovými zámky nebo panty nechtěl.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Kdyby se to dalo nahradit bastlem s podobnym tvarem,tak tam dak klidne kov,ale nic rozumneho jsem nenasel. Jedine koupit nerez pant,nechat zavarit diry a napasovat primo na to. Zlate zaklapavaci viko.Ja jsem si tam taky dovrel zakonceni popruhu
Ivan napsal:
TomášTT - "tomáš" pravdu, jak jsem psal, mezi víko a kufr se př zavírání nesmí nic dostat, což je u napakovaného kufru problém, typické jsou ty zipy, kousek látky nebo samotný provázek co aretuje víko v odklopené poloze. Někdy zavírám kufr na 3x, ale už jsem si na ten systém zvykl protože otevírání a zavírání, když nejsou kufry narvané (a to nejsou většinou), je geniálně jednoduché a rychlé. Omlouvám se za plevel v inzerci.
Upravil Ivan dne 11.07.2012 09:44
Ivan napsal:
Jo jo, tohle byla moje blbost.Vzdycky drzely dobre. No a co by jste rekli,kdo mi jine vyrabi tyhle panty? http://www.heyman...50-c6.html. Je pochybuji,ze budou bezne k dostani.Takze jezek to jisti
Tak jsem je neváhal kontaktovat a dají se sehnat za 500,-Kč..... když tak mám kontakt
Nemel jsem cas to pomerit,ale je to tedy totozny s tim nasim?Jak jsem ho mel venku,tak me totiz prislo, ze on nejakou zastavovaci polohu ma.Pruzinky pritlaku jsou tam taky.Pripada mi, ze by to mel byt spis C6-24-26.Nemel jsem sundane to lanko,tak netusim,jestli jde viko cele pretocit. Ale cena je lidovejsi
Upravil milanosor dne 12.07.2012 08:39
milanosor napsal:
Nemel jsem cas to pomerit,ale je to tedy totozny s tim nasim?Jak jsem ho mel venku,tak me totiz prislo, ze on nejakou zastavovaci polohu ma.Pruzinky pritlaku jsou tam taky.Pripada mi, ze by to mel byt spis C6-24-26.Nemel jsem sundane to lanko,tak netusim,jestli jde viko cele pretocit. Ale cena je lidovejsi
Já tam donedávna lanko neměl a šlo to přetočit úplně,takže si myslím že by to mělo být ono
milanosor napsal:
Já tam donedávna lanko neměl a šlo to přetočit úplně,takže si myslím že by to mělo být ono
Dobre vedet.A drzelo to v nejake poloze?Sundany pant jsem rukou nemel snaci protocit.Pripadlo mi,ze to dri ve 180° a 90°. Ale mozna je jen treci.
Upravil milanosor dne 12.07.2012 10:28
milanosor napsal:
Dobre vedet.A drzelo to v nejake poloze?Sundany pant jsem rukou nemel snaci protocit.Pripadlo mi,ze to dri ve 180° a 90°. Ale mozna je jen treci.
V žádné poloze to nedrželo,ale sundaný to rukou fakt otočit nejde
O vikendu to pomerim jestli sedi.Jeden uz mam objednany taky u Jezka,ale mozna vezmu i tenhle do foroty a hodim info jestli sedi.