Kdyby měl někdo zájem výjde na necelých 9K vč.pošty!
Mam ho na 1100 GS. S homologovanym insertem pekny zvuk. Bez neho uz slusny brajgl. Ted jsem vracel ten homologovany. Jinak to i lip jede, aspon se mi zda.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Tomyz napsal:
Je ještě něco co má homologaci a dá se šoupnout na 650, r.v. 2001?
Ale aby to byla lidová cena
Ještě dělaji talosi!vyjde kolem šesti...a Scorpion,ale na ten jsem někde videl špatnou recenzi a neni o moc levnejši než Laser.)a samo two B!
btw..ten laser je s homologaci/teda to tlumitko..
Upravil rodwy dne 06.06.2012 22:24
Díky za tipy...uvažuju o něm taky, aby se mi zlepšil průběh výkonu. Koupil jsem moto s vykuchanym originálem ale ten zvuk se nedal poslouchat, tak jsem koupil zase origo ale nevykuchanej a bída. Motorka se při rychlý akceleraci dusí a nemá takovej výkon v nízkejch otáčkách. Jinak ten Laser se mi líbí, ale budu muset šetřit..
Tomyz napsal:
Díky za tipy...uvažuju o něm taky, aby se mi zlepšil průběh výkonu. Koupil jsem moto s vykuchanym originálem ale ten zvuk se nedal poslouchat, tak jsem koupil zase origo ale nevykuchanej a bída. Motorka se při rychlý akceleraci dusí a nemá takovej výkon v nízkejch otáčkách. Jinak ten Laser se mi líbí, ale budu muset šetřit..
ja jsem taky postupne kuchal/zvecoval sani a zatim nic moc...chtelo by to levou koncovku otevrit a udelat vnitrek-vatu atd.,ale to je dost prace tak radsi poridim ladak.)
JO video je moje , ale je to ještě starý ladák, taky scoprion. zvuk je skoro stejný.
origo ladak nepasuje na svody. musel jsem nechachat udělat přechodku, dokáže každý šikovný svářeč co dělá s tigem.
Upravil svaca04 dne 20.06.2012 16:12
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
svaca04 napsal:
JO video je moje , ale je to ještě starý ladák, taky scoprion. zvuk je skoro stejný.
origo ladak nepasuje na svody. musel jsem nechachat udělat přechodku, dokáže každý šikovný svářeč co dělá s tigem.
Díky, dnes mi poslali z redmoto, že obyč z nerezu by mě stál 9250 a nerez s carbonovou koncovkou za 10650 (doprava zdarma). V balení je i propojovací mezisvod. Takže až trochu ušetřim volba je jasná.
z anglicka mas SCORPION nerez za 224libier aj s dopravou, original na f650gs pasuje, netreba nic zvarat je tam aj medzizvod.. tento tyzden, najeskor v pondelok buduci tyzden mi pride komplet.. nafotim balenie, obsah a zakvacim sem..